Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

McDonald’s “BTS” menu haast zich, 13 restaurants gesloten uit angst voor Covid

Geplaatst op wo 09 juni 2021 om 16:09

Minstens dertien McDonald’s-restaurants in Indonesië zijn tijdelijk gesloten om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan. Het nieuwe “BTS”-menu, genoemd naar de k-pop-stergroep, veroorzaakt een razernij van bestellingen en een haast van bezorging.

In Jakarta en andere Indonesische steden zijn sluitingsberichten geplaatst voor ten minste dertien restaurants, overweldigd door bezorgers die komen voor het populaire menu – kipnuggets, friet en drankjes – dat sinds woensdag beschikbaar is, volgens lokale media. officiële bronnen.

“We hebben vier McDonald’s-winkels in Semarang gedurende twee dagen tijdelijk gesloten”, zegt Fajar Boruto, de wetshandhavingsfunctionaris van de stad. “We willen niet dat Semarang weer een rode zone wordt voor Covid-19.”

Indonesië is een van de Aziatische landen die het hardst zijn getroffen door de COVID-19-pandemie.

De autoriteiten in Jakarta hebben geen verklaringen afgelegd, maar volgens berichten in de media zijn vijf verkooppunten in de hoofdstad gesloten.

Afgelopen augustus werden K-pop-megasterren de eerste 100% Zuid-Koreaanse groep die de top van hitnummers in de VS bereikte met “Dynamite”, de volledig Engelse titel.

De lijst van BTS is sinds mei in tientallen landen te koop.

READ  "Amazon Music Unlimited" met 60 miljoen nummers die gedurende 3 maanden zijn afgespeeld