Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mbappé’s vertrekschema onthuld, heeft Parijs zijn vervanger gekozen?

Onze WK-aftrap Exclusief: Ronaldinho, Ronaldo, Scholes… Guy2Bezbar’s elfde droom!

De noodlottige datum van 1 januari is nu voorbij. Paris Saint-Germain-ster Kylian Mbappé is officieel vrij om te tekenen zoals hij wil voor volgend seizoen. Naast Spanje lijdt het geen twijfel dat zijn toekomstige bestemming Real Madrid zal zijn. Presentator El Chiringuito Josep Pedreol, en vooral een vertrouweling van Florentino Perez, kwam gisteravond terug op de zaak. Ondanks de druk van enkele van zijn familieleden die hem aanmoedigen om uit te breiden naar Parijs, is Mbappé nog steeds op weg naar Real Madrid en zal Merengues FC erg stil zijn over de zaak.

Het lijkt erop dat de timing van het vertrek van het Franse wonder duidelijk is. Volgens dezelfde bron zal Kylian Mbappé eerst zijn beslissing bekendmaken om Paris Saint-Germain te verlaten, zonder zijn toekomstige bestemming te specificeren. Pas aan het einde van het seizoen bevestigde de Franse spits zijn laatste keuze om naar Real Madrid te gaan.

Dembélé, het nummer één nummer dat Mbappé vervangt?

Van de kant van PSG lijkt de strijd van Mbappé met de dag verloren te gaan, en dus wordt de noodzaak om een ​​vervanger voor hem te vinden duidelijk. Ook in het El Chiringuito-programma verzekerde journalist Jose Alvarez, die dicht bij Barcelona staat, hem dat de Parijse prioriteit om het vertrek van Mbappé te compenseren duidelijk is: Ousmane Dembele, de spits, die aan het einde van zijn contract arriveert in Barcelona, zal de nummer één weg zijn om zijn landgenoot te vervangen. Ik weet niet zeker of dat genoeg is om PSG-supporters gerust te stellen…

samenvatten

Nu het januari is, is Kylian Mbappé vrij om over zijn toekomst te beslissen. En met de aankondigingen van zijn vertrek wordt duidelijk. Real Madrid, van hun kant, wacht met een gerust hart op de speler.