Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Mbappé zal volgend seizoen bij PSG zijn’: het verhaal achter de geweldige tweet van Karl Olive

Gewoonlijk beheerst Karl Olive de kunst van communicatie goed. De voormalig journalist en hoofd sport bij Canal+, die nu burgemeester is van Poissy (Yvelines), is zeer actief op sociale netwerken en zijn bericht dat dinsdagavond werd gepost zorgde voor een vloedgolf op Twitter.

Het moet gezegd dat het zinvol is De toekomst van voetballer Kylian Mbappé, de ster van Paris Saint-Germain en het Franse team, de tv-serie die de voetbalplaneet al enkele maanden in beweging zet en waarvan de epiloog de komende uren zou moeten plaatsvinden. Zal hij vertrekken (naar Real Madrid) of niet? Karl Olive gaf zijn inzicht: “De fenomenale KMbappe zal volgend seizoen bij PSG_inside zijn. Laten we er nog een keer over praten… #ThanksBonsoir. »

De tweet van Carl Olive over Kylian Mbappé, die is verwijderd. dr

Een kort bericht dat snel door sociale netwerken reist, veroorzaakt bij sommigen opwinding, woede of vragen bij anderen. Bilal Ghazi, een voormalig journalist die nu dicht bij Kylian Mbappé staat, antwoordde hem direct: “Goed gedaan vanuit politiek oogpunt … Je gooit een munt in de lucht en je hebt een kans van één op twee om te kunnen zeggen: “Je had gelijk.” “I like”-bericht, Fayza Al-Amari, de moeder van Kylian Mbappe.

In de nacht van dinsdag op woensdag besloot de speler die voor Paris Saint-Germain speelde, waar hij ook scheidsrechter was, zijn tweet in te trekken. Karl Olive schreef: “Geconfronteerd met een stortvloed van deken, soms respectloze en beledigende opmerkingen, besloot ik mijn tweet te verwijderen. We moeten echter dezelfde passie en steun hebben voor voetbal in het algemeen en onze club in het bijzonder! Goedenacht allemaal.”

READ  De zoete uitwisseling tussen Giroud en Courtois over het falen van Werner

‘Niet de officiële woordvoerder van Paris Saint-Germain’

Als sommigen dachten dat het een primeur was, zorgt de entourage van burgemeester Poissy ervoor dat deze tweet puur subjectief was, op persoonlijke titel en op geen enkele manier informatie over de toekomst van Kylian Mbappé. Karl Olive was een grote fan van Paris Saint-Germain, hij hoopt gewoon dat de spits zijn avontuur uitbreidt met het Parijse clubshirt. We bevestigen ook dat hij hierover geen enkele uitwisseling heeft gehad met de Parijse club en dat hij in dit dossier geen “woordvoerder” is geworden van Paris Saint-Germain.

Een moeilijk leesbaar personage in de originele tweet van Karl Olive, omdat hij definitief en zich bewust leek van zijn “relaties” bij zowel de club als de Mbappe-clan. voor geheugen, Kandidaat voor parlementsverkiezingen onder de naam van de band Hij staat dicht bij president Emmanuel Macron en heeft zelfs de neiging om in de nieuwe regering te stappen. In Poissy, een stad van 37.000 inwoners ten westen van de hoofdstad, slaagde een gemeenteraadslid erin PSG en zijn Qatarese eigenaren daar te lokken om hun toekomstige trainingskamp.

Het is een man (van de vele) netwerken die zondagavond aanwezig was bij de UNFP Awards die Kylian Mbappé voor de derde keer op rij tot beste Ligue 1-speler hebben gekroond. Op 23 maart droeg Karl Olive de kleuren van Variétés de France tijdens een wedstrijd in Troyes (Aube) naast Wilfrid Mbappé, vader en adviseur van de meeste speler in het wereldvoetbal.