Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

MB14 breekt door stilte na overwinning Anne Sila

Anne Silla wreekte haar overwinning in finale grotendeels The Voice All Stars Op 23 oktober. MB14, die derde werd, reageerde maandag op zijn Instagram-account…

De laatste aflevering van alle sterren stem Het werd uitgezonden op zaterdag 23 oktober op TF1. Het waren 6 kandidaten die nog in competitie waren, maar nu is er nog maar 1 winnaar. De zes kandidaten die het tot het einde hebben gehaald, Ann SilaEn Terence James, Louis Delort, Manon, Amalia en MB14 Ik had de eer om te zingen met vooraanstaande gasten van het duo, na het uitvoeren van een soloshow. Wat de gasten betreft, was er superster Ed Sheeran, die was Positief getest op covid-19 Na de finale, evenals Clara Luciani, Soprano, Nulwin Leroy, Jarrow en Amal Bent.

MB14 eindigde als derde en reageerde op de overwinning van Anne Silla

Merk op dat Mica zaterdag niet aanwezig was, aangezien hij een concert gepland had voor enkele maanden in de Philharmonie de Paris. Als gevolg hiervan waren de diensten van slechts 6 testkandidaten eerder De dag ervoor opgenomen in zijn aanwezigheid. De partituur vond zaterdag live plaats en de artiest kon op afstand volgen, dubbelzijdig vanuit zijn concertbox. De stemming had ondanks alles kunnen plaatsvinden. Indien Anne Sila was het unaniem eens over haar diensten, werkgelegenheid Als we alleen liefde hebben In een duet met de getalenteerde Nolwenn Leroy, of solo met de titel kruipen Door Radiohead, Florent Pagny’s tweede talent, MB14 veroorzaakte nogal wat opschudding met zijn vocale optreden de voorstelling moet doorgaan door koningin. Verder stonden alle coaches op om hem te begroeten en te applaudisseren. Tijdens een duet met een sopraan zong hij het lied Joker. Zo was het Anne Silla die de All-Stars-editie van het geluid. 48 uur na de inwijding van de zangeres verbrak MB14 de stilte.

READ  Kylian Mbappé als koppel? Hij geeft zijn eerste, zeer dunne, verborgen hint aan zijn vriendin

“Dit zijn onvergetelijke momenten op en naast het podium.”

De persoon die als derde eindigde in de competitie door iets meer dan 20% van de stemmen van het publiek te winnen, bedankte het publiek en keek terug op zijn schitterende carrière. “Dit is het avontuur @thevoice_tf1, het is voorbij, ik ben moe thuis, maar zo blij dat ik het allemaal heb meegemaakt, Dit zijn onvergetelijke momenten op en naast het podium…”, De artiest begon met veel stemmen, voordat hij de grote winnaar van The Voice groette. “eigenlijk Een pluim voor Annesila die deze finale heeft gewonnen en alles uit elkaar heeft gehaald, en bravo voor alle finalisten @terenceiam @amalya_officiellouisdelort manonmusicoff je deed saaaaaaaaleZonder het eindelijk te vergeten, voegde hij eraan toe, groeten en bedankt.Productie, coördinatie, technici, muzikanten, aan alle coaches, aan het podium, aan al het talent dat ik heb ontmoet of opnieuw heb ontmoet tijdens dit avontuur dat ik met plezier heb besproken, gezongen, gelachen en benadrukt dat het een echte kiff was haha en tot slot Bedankt aan mijn dierbaren en jullie allemaal om me te steunen en me kracht en vertrouwen te geven tijdens dit seizoen, Het is mijn kans en eer om zo ver te zijn, Ik heb ongelooflijke muzikale, visuele en menselijke klappen gekregen‘, die we binnenkort in de bioscoop zullen vinden in tenor Claude Zaidi Junior.