Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Human”: Wajden is klaar om haar carrière te beëindigen door te verliezen in Dancing with the Stars?

Nadat hij zaterdag was uitgesloten van Dancing With the Stars, plaatste Weeden een reeks cryptische berichten.

Ze is meestal erg actief op sociale netwerken, maar Anissa’s vertaler is erg conservatief sinds ze de wedstrijd heeft verlaten en heeft zelfs al haar Instagram-foto’s op zondag 24 oktober 2021 verwijderd.

Sindsdien is er slechts één bericht op zijn account verschenen, waarin simpelweg staat: “Het was cool, maar menselijk.” “Mijn gezondheid is onbetaalbaar. Het zal mijn enige rit zijn”, schreef Wajden in een later gepubliceerd verhaal. Een zeer vage boodschap die de rest van haar zangcarrière aan het twijfelen brengt. Wat er gebeurde, is de vraag die zijn publiek kwelt.

Slechte deal met zijn danser?

Na te zijn uitgesloten van DALS, Wejden Hij klonk kalm: “Ik heb geweldige weken gehad bij DALS. Ik heb veel dingen geleerd en ik zou zeggen dat ik een beetje ben opgegroeid omdat ik mezelf leerde verdragen, geduldig zijn en dansen, waarvan ik niet wist hoe Ik ontdekte een beetje potentieel”, had ze live in de show aangekondigd, voordat ze haar partner, Samuel Texeier, bedankte voor zijn “wijsheid, tederheid en vriendelijkheid”. “Ik denk dat we hem ook moeten feliciteren omdat hij zo’n goed persoon is. Hij is erg sterk en hij verdient zijn plaats hier.”

Toen verliet Wejdene de set van TF1 midden in de nacht, wat al vragen opriep van kijkers, sommigen dachten dat ze de show boos zouden verlaten. DALS’ jongste kandidaat, slechts 17 jaar oud, wilde haar vertrek op Twitter rechtvaardigen door simpelweg te zeggen dat ze “minderjarig” was en volgens de Franse wet met betrekking tot live-tv, ze niet na middernacht op de set kon zijn.

Was Wigdens verstandhouding met haar danser, Samuel Texeier, zo goed als ze zei? Volgens Cyril Hanouna had Wijden namelijk ruzie met zijn partner. “Er was dinsdag een botsing, ik ben achter de schermen vertrokken, omdat hij haar bekritiseerde omdat ze passief was en het spel niet meer wilde spelen. Ze ging klagen bij de productie…”.

In de kou met zijn partner had Wejdene kunnen vragen om de show te verlaten, zoals hij dacht dat het openbare tijdschrift zou weten. “Wejdene had de productie kunnen vragen het programma te verlaten, wat de (en dus gerichte) juryselectie verklaart. (…) de zangeres was uitgeput. Het zeer constante ritme van herhalingen zou haar gezondheid hebben verbeterd, en dus kon ze niet bijhouden.”

Naast de burn-out zou Wigden ook niet tevreden zijn met haar mediabehandeling op de show. “Ze zou pissig zijn geweest als ze niet een van haar ‘favorieten’ was: Tayek en Bilal Hassani in het bijzonder zijn volgens haar veel meer dan dat wat ze die weken niet zou hebben doorstaan”, stelt Publica.

“Het was cool, maar menselijk”, merkte de jonge vrouw eerst op, voordat ze besloot dat haar tour “de enige zou zijn”. “Mijn gezondheid is van onschatbare waarde”, zei de persoon die enkele maanden geleden in het ziekenhuis werd opgenomen.

“Geestelijke gezondheid voor het werk is mijn grootste succes, maar mijn verhaal is nog niet voorbij” (sic), van zijn kant, zou zijn producer Feuneu, Oh! MijnMag.

Het valt nog te bezien of de beslissing van de zanger om te vertrekken definitief zal zijn. Tenzij dit alles uiteindelijk net zo komisch is als zijn fans hopen.

READ  Topchef - 'She's the Wicked of the Season', 'I Really Hate Her': Beschouwd als 'ondrinkbaar', gooit kandidaat 'Twitter op zijn rug'