Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Maxima uit Nederland is onberispelijk in een broekpak

Maxima uit Nederland is onberispelijk in een broekpak

Op dinsdag 28 mei was Koningin Máxima der Nederlanden in het Hollandse Gruen, ten noorden van Amsterdam. De vrouw van koning Willem-Alexander bezocht digitaal ontmoetingscentrum YOUH om met jongeren de uitdagingen van leren en geestelijke gezondheid te bespreken.

Koningin Máxima maakte de reis in het kader van haar betrokkenheid bij Stichting Mind Us, waar zij erevoorzitter is en verantwoordelijk is voor het luisteren naar de moeilijkheden van jongeren en hen ondersteunen.

De rest staat na deze advertentie

Voor de reis recycleerde de koningin haar zeegroene broekpak van wol en zijde van Max Mara. Een kleine Natan-clutch en een paar bruine Gianvito Rossi-pumps maakten haar outfit compleet. Hij onthulde de onderscheiding afgelopen april tijdens het bezoek van de president van Nigeria, Bola Tinubu. De bijeenkomst werd gehouden als onderdeel van een mandaat dat de Verenigde Naties in 2009 hadden gekregen om financiële inclusie te bespreken.

De rest staat na deze advertentie

Er staan ​​reizen naar Frankrijk en de VS op de planning

De volgende bijeenkomst van het Nederlandse koningspaar is op 6 juni ter gelegenheid van de 80ste verjaardag van de landing op Omaha Beach in Normandië. De koning en de koningin zullen prins William en andere gekroonde hoofden ontmoeten, waaronder koning Charles III en koningin Camilla.

Op maandag 10 juni reizen de koning en zijn vrouw over de Atlantische Oceaan. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima reizen voor een driedaags werkbezoek naar de staten Georgia en New York. De gesprekken zullen gaan over de economische banden en betrekkingen tussen Nederland en de Verenigde Staten.

READ  Milieuactivisten legden het verkeer van privéjets op Schiphol af