Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Maxima uit Nederland draagt ​​een bescheiden hoed: de koningin verrast haar wereld!

Sinds haar aankomst in Duitsland op 5 juli 2021 heeft Maxima haar staatstour vanuit Nederland omgetoverd tot een heuse modemarathon. In de armen van haar echtgenoot koning Willem-Alexander verbaast de koningin haar wereld en verwarmt ze harten met haar XXL-glimlach. Maar zou deze stijlavonturier niet te ver zijn gegaan met zijn nieuwste look die dinsdag werd uitgebracht?

Op deze tweede dag van het evenement in Duitsland: bezoek aan de Bundestock, is het parlement gevestigd in het Reichstag-gebouw in Berlijn. De mooie 50-jarige blondine is naar buiten gekomen met een outfit, natuurlijk al gedragen, maar het heeft nog steeds zijn “kleine” effect! Gekleed in een bruine Maison Nadan-jurk, haalde Maxima uit Nederland, een van haar favoriete merken, haar (zeer) grote Perry Rodge-verenhoed tevoorschijn, die werd aangevuld met een paar ton sur ton roze Gianvito pumps. De procedure om je netjes te beschermen tegen de zon is iets minder wanneer je je gezicht half bedekt en laat zien aan fotografen.

Deskundigen zullen zich herinneren dat de koningin deze set in 2019 een keer naar Engeland droeg, gedurende welke tijd ze de Royal Ascot bijwoonde, niet ver van de Britse koninklijke familie. Elk jaar viel zijn grote bloemenhoed (bijna) onopgemerkt tussen alle kleurrijke helmen die de echte sterren waren van deze paardenraces.

READ  Maakte Prinses Amalia der Nederlanden grapjes over haar lichaam? "Een prinses die de adolescentie zonder remmingen beleeft"