Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Maxima, tussen gedachte en vreugde in Amsterdam

Een feestelijke en kleurrijke look. Aanstaande donderdag 5 mei 2022 in Amsterdam, Koningin Máxima van Nederland Ze droeg een nachtblauwe, landelijke jurk bedrukt met grote bloemen in een mix van blauw, roze en saffraan. En vooral de onderkant van zijn lange shirt is versierd met roze veren. Een outfit die het best past bij de verbintenis die ze aanging met haar man koning Willem-Alexander. Onder begeleiding van premier Mark Rutte woonde het Nederlandse koningspaar een bevrijdingsconcert bij.

Georganiseerd door het Koninklijk Theater Carey ter gelegenheid van de verjaardag van het einde van de Tweede Wereldoorlog in Nederland, vindt het concert plaats nabij de Amstel in aanwezigheid van de koninklijke familie die per boot arriveert. Zoals de naam al aangeeft, viert het opnieuw de onafhankelijkheid van het Nederlandse volk aan het einde van het conflict. Ondanks de neutraliteit werd het koninkrijk van koningin Wilhelmina in mei 1940 door de Duitsers bezet en vijf jaar bezet.

Wat gebeurt er na deze advertentie

Bekijk de foto’s nog eens : Willem-Alexander, feestelijke verjaardag met Maxima, acht prinsessen en vijf prinsen

Wat gebeurt er na deze advertentie

Als het de avond voor de plaag gebeurde, was het hetzelfde als de dag ervoor, de dag van de Gedachtenisviering. Het brengt elke 4 mei hulde aan de ongeveer 200.000 burgers en soldaten van het Koninkrijk die zijn omgekomen tijdens de Tweede Wereldoorlog en aan degenen die op het ereveld zijn gesneuveld tijdens het conflict en de vredesoperaties sinds 1945. Bekend bij het Nederlandse volk is om in alle uithoeken van het land om 20.00 uur een stille hulde van twee minuten te brengen. De Soeverein en zijn vrouw droegen guirlandes bij het Nationaal Monument op de Dam in Amsterdam. Toen er nog maar een paar zeldzame functionarissen rond de koning en zijn vrouw waren, werd het publiek twee jaar later uitgenodigd om deel te nemen.

READ  Sleutels om de tractoropstand in Nederland te begrijpen

Maxima was de dag ervoor zwart van top tot teen

De moeder van prinsessen Catherine-Amalia, past haar jurk aan de situatie aan Alexia En Arian verscheen in een volledig zwart uiterlijk. Zoals ze altijd kiest voor dit moment van meditatie.