Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mawasa geeft Lens hoop en de wedstrijd begint

Mawasa geeft Lens hoop en de wedstrijd begint

Wahi kan niet worden hervat

Aan de linkerkant steekt El Aynaoui over. Nogmaals, Wahi is te klein om afgesneden te worden, en Majecki gaat liggen om hem op te vangen. ASM is sinds de overname zeer weinig aanwezig geweest.

Akliush wordt gestraft

Onder druk van Sotoka verliest Akliush de bal in zijn kamp en maakt een fout op de Fransman. De tweede topscorer van ASM krijgt een gele kaart.

De lens heeft bezit

Vanaf nu blijft de bal aan de voeten van Linsuis plakken. De lokale bevolking beweegt zich vaak naar de zijkanten om aan te vallen. Er zijn mensen in de hub in Monaco om de plaats te evacueren.

Gasten proberen

Op een hoogte van ongeveer 25 meter beweegt Diouf zijn linkervoet. Zijn poging gaat verder dan Magicki. Net als in de eerste periode had Lens iets meer balbezit dan Monaco.

Belangrijke verklaring van Majecki

Na een diepgaande goede service te hebben verleend, trekt Wahi zich terug om verder te gaan. Magicy komt snel naar buiten en werkt de bal weg voordat de Fransman zijn voet erop kan zetten.

daar gaan we weer !

De wedstrijd wordt hervat in Boulaert. Monaco leidt, maar staat onder druk voor de rust, tussenbeide.

Een geavanceerd doelpunt voor Monaco aan het einde van de eerste helft

Deze Bulliart-schok maakt zijn beloften waar. Na 33 seconden profiteerde Ben Yedder van de fout van Sotoka om te scoren. In de 21e minuut slaagde Akliush erin de pauze te nemen. Vaak in moeilijke aanvalssituaties trok Lens er een terug via een troost.

De noordelijke ploeg had nog voor het einde van de eerste helft een strafschop kunnen krijgen, maar de scheidsrechter besliste anders en coach Hayes kreeg de rode kaart.

De lens verdedigt beter

De lens beheert de diepte beter. Er zijn vaak twee verdedigers die voor Ben Yedder of Balogun moeten passeren en vaak staan ​​ze alleen vooraan.

Rood voor Hayes

Na deze actie kreeg Lens-coach Frank Hayes een rode kaart. Team Lensois blijft in gesprek met de scheidsrechter.

Geweldige plaatsing in ASM-deck

Wahi worden diep aan de oppervlakte gevonden. De Fransman stond op het punt te schieten, werd blijkbaar geduwd door Kerrer en viel. Volgens de uitspraak is er geen sprake van een boete. Het publiek en Caoch Haise zijn boos.

READ  Wat is Pape Gueye vandaag waard in de transferwindow?

extra tijd:

Er zijn 5 extra minuten in dit eerste hoofdstuk.

De lens groeit

Volle draai en op iets meer dan 25 meter afstand vuurt Medina een prachtig schot af dat door Majecki in een hoekschop wordt omgezet. Deze wedstrijd maakt zijn beloften waar!

Troost verlaagt de score

Hoop wordt herboren in Lens! Na een prachtige aanval op links vraagt ​​El Ainaoui om troost, sluipt het strafschopgebied in en vuurt een voorzet af. Maripan werd beïnvloed en misleid door Magici. 1-2!

De eervolle Medina

Na een lange pass wist Balogun, onder druk van twee verdedigers, de bal onder controle te krijgen en naar voren te duwen. Het is nog steeds een stad die zich kan herstellen en iets terug kan geven aan Samba.

Actieve Frankowski

Frankowski breekt af naar zijn rechterkant en ontwijkt de tackle van Maripan. Onder druk van Zakaria kon de paal oversteken. Geen probleem voor Majecki die hem vangt.

Diouf vuurt zijn schot af

De familie Linua beleeft een sterke periode en vermenigvuldigt zich in centra. Deze worden vaak geretourneerd. Op volle as en op een afstand van 25 meter lanceerde Diouf een perfect losse bal. Medina wachtte op de bal.

Het is heel kort

Sotoka maakt op de rechterflank het verschil en weet de bal eindelijk binnen het strafschopgebied te plaatsen. De wahi is te kort om in de breedte te snijden.

Balogun antwoordde

Zwem vanuit Fofana om eucalyptus in de omgeving te vinden. De laatste cd is van Balogun. Zijn schot werd geblokt door Lensois.

Een harde klap voor Wahi?

Maripan geeft Wahi geen kans. Een lange pass van Medina die de verdediger direct op doel drukt. Tot overmaat van ramp raakte de Fransman gewond en had hij therapeuten nodig.

Dat kan hij niet

Wahi werd in het gebied gevonden, had de controle verworven, maar werd onderworpen aan juridische inmenging van Maripan. Majecki voert momenteel een redelijk vredig gevecht.

Een verre van rustige lens

De lens betaalt duur voor zijn fouten. Nadat Sotoka de bal bij het eerste doelpunt verloor, was het El Aynaoui die het duel met Ben Yedder niet kon weerstaan. Hierdoor kan ASM de break-aanval opbouwen.

Troost troost

Vanderson herstelt zich hoog, maar ziet Mouwasa op hem stampen. Geel is voor vergeten.

READ  Guardiola vernietigt Roy Keane na zijn botsing met Haaland

Akliush voor rust

Monaco is in topvorm! Op links staat Ouattara iedereen voor en heeft de ruimte om een ​​goede voorzet te geven op Akleuch, die de bal alleen maar in de kooi hoeft te gooien. 0-2!

Mooi gebaar van Da Costa

Door de vleugel van de duif te besturen, kan da Costa de bal pakken en vooruit bewegen. De nummer 10 staat slecht gepositioneerd aan de rechterkant en de ASM-verdediging kan hem buiten houden.

Keirer ontneemt Wahi een kans

Maripan mist de bal nabij zijn strafschopgebied en Wahi haast zich om te herstellen. Keerer kijkt toe en passeert de Fransman, verre van een duidelijk begin van de wedstrijd.

Zacharias kwam naar beneden

Na een duel met Diouf bleef Zakaria op de grond. Omdat de Zwitser behandeling nodig had, werd de wedstrijd enkele seconden stilgelegd.

Samba-optocht!

De pauze was nabij! Nadat hij opnieuw de bal heeft verloren, komt Balogun zelf tevoorschijn en bevindt zich in dezelfde positie waar Ben Yedder ervoor koos om vanaf de linkerkant te schieten. De voet van Samba verhindert dat de Amerikaan scoort.

Maripan-onderschepping

Frankowski, bediend door El Aynaoui, rijdt naar voren maar zet zijn voorzet op grondniveau slecht vast. Goedgekeurd om aan te raken door Maripan.

Ouattara versnelt

Ouattara snelt met hoge snelheid naar links, maar krijgt te maken met de terugkeer van Aguilar, die herstelt voordat zijn tegenstander kan oversteken. De wedstrijd is perfect in evenwicht.

Medina is gerustgesteld

Een prachtige lange pass van Magassa om Anderson alleen op de rechterflank te vinden. De Braziliaan neemt een hoekschop en Medina trapt deze weg. Het publiek geeft zoals altijd zijn stem.

Hij heeft er geen controle over

De lokale bevolking stelt zichzelf snel naar voren, maar mist subtiliteit. Zoals Wahi die een lange pass niet kan herstellen.

De lens wil reageren

Lince probeert snel te reageren via Sotoka, die een pas het gebied in passeert. Het wordt geblokkeerd en het gaat terug naar Maouassa die een afstandsschot afvuurt dat over Majecki gaat.

Ben is al bezig met het maken van borden

Het kostte Monaco 33 seconden om te scoren. Vlakbij zijn kamp verliest Sotoka de bal en komt Ben Yedder het gebied in. Iets uit het midden zette de aanvaller de kracht in zijn rechterschot en schoot vervolgens langs Samba. 0-1!

READ  Real Madrid versloeg Caserinho in de King's Cup

Beginnend !

Scheidsrechter Bastien Deschépy blies op het startfluit voor de wedstrijd Lens-Monaco. Neem deel aan Lensois.

De aftrap is nabij

Deze schok van de 32e finale van de Franse beker zal over enkele ogenblikken beginnen. Linceco en Monaco zetten hun voeten op het veld van het Stade Bullaert.

Vergeet de teleurstelling met Rodez voor ASM

Vorig seizoen passeerde Linçois met gemak de ronde van 32 na een 0-2 overwinning op Linas Montlhéry. De reis van de Noorderlingen eindigde in het kwart tegen Nantes (2-1).

Monaco heeft op zijn beurt een slechte herinnering aan de 32e minuut waarin Rodez na strafschoppen werd uitgeschakeld. Die kwam na een prachtige comeback van Rodez, die met twee doelpunten gelijk maakte (2-2).

Datum laatste bijeenkomst

Afgelopen september versloeg Monaco Lens op eigen veld met 3-0. Singo en Golovin scoorden in de eerste helft, terwijl Maripan zorgde voor het succes van de huidige derde plaats in de Franse competitie.

Verschillende afwezigen in Monaco

Met slechts vier nederlagen in het toernooi heeft Monaco vertrouwen en zou het op papier als favoriet kunnen lijken. Maar de African Cup of Nations en de Asian Cup ontnemen Monaco een aantal belangrijke spelers, zoals Minamino, Salisu en Sengo.

Monaco-compositie met de première van Kehrer's film

Monaco XI: Magici – Magassa, Maribanne, Kehrer – Ouattara, Zakaria, Fofana, Vanderson – Aklioch, Ben Yedder, Balogun

Begin 2024 goed voor Lens

Net als Monaco gaat Lens de competitie in en zal met deze prestigieuze thuiswedstrijd 2024 op perfecte wijze proberen te starten. De Nord-ploeg, die zevende staat in de Ligue 1, sloot 2023 slecht af na een 2-0 nederlaag in Lens.

De elfde lens met openbaring en troost

Elfde lens: Samba – Medina, Danso, Maasa – Aguilar, El Ainaoui, Diouf, Frankowski – Sotoka, Wahi, da Costa

De mooiste poster voor 32

Goedemorgen allemaal ! Lens en Monaco staan ​​deze zondag tegenover elkaar in de 32e Franse bekerfinale, in een 100% overstuur van de Ligue 1. De wedstrijd begint om 14.30 uur met livecommentaar van RMC Sport.