Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Markeer Root in de “Macro Mafia”-scènes

De Nederlandse premier is onder politiebescherming geplaatst nadat hij werd bedreigd door een groep Marokkaanse drugssmokkelaars.

Verslaggever in Brussel

Hoeveel foto’s van Havik die door de straten loopt met koffie in de hand of alleen? உந்துஉருளி Tussen huis en kantoor? Het gebrek aan politiebescherming is een van de kenmerken van de Nederlandse premier. Markeer wortel. Deze Noordse leider was, net als veel Nederlandse politici, begaan met een zekere eenvoud en soberheid in het gebruik van macht. En over zijn vrijheid.

Deze vrijheid staat tussen haakjes. Net als veel van zijn Europese tegenhangers, maar om andere redenen, heeft Root nu te maken met een veel nauwere verdediging.

De zaak werd onthuld door Telegraaf. Volgens de Nederlandse krant zal de minister-president verschijnen.”Een aanval“Of”n ontvoering“Uitkijkposten zouden op veel plaatsen en op verschillende plaatsen ver weg van hem zijn gezien.

Nederlandse functionarissen praten natuurlijk niet veel over het apparaat.

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je moet nog 70% vinden.

Er zijn geen grenzen aan vrijheid zoals je passie.

Ga door met het lezen van je artikel voor 1 voor de eerste maand

Al geabonneerd?
Log in

READ  De koning der Nederlanden verontschuldigde zich voor de slavernij