Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Marilou Perry: ‘Ik treurde om mijn vader’

actrice Marilou Berry Hij keert terug om 21:10 TF1 op maandag 31 januari 2022 in de Song-serie, Ik beloof jou.

Voor de gelegenheid boeide de 38-jarige actrice, die onlangs werd omgedraaid, onze collega’s van Televisie 7 dagen Over het personage Maud die goed op haar huid plakt en haar een hit op het scherm maakt. Net als Maud verloor Marilou Berry haar vader, Philip Perry In 2019. Pain wist de actrice het werk van een therapeut te temmen, en nu kan ze het hergebruiken in haar werk. “In tegenstelling tot haar treurde ik om mijn vader. Bovendien was het niet altijd gemakkelijk voor mij om terug te gaan naar deze periode van mijn leven om er emoties uit te halen om op het scherm te spelen. Het voelt alsof ik terug ga. (…) Wat maakte mijn genezer sprong‘Daarom heb ik onze collega’s op de hoogte gebracht van het overlijden van de voormalige metgezel van Josiane Balasco.

Philip Berry, broer van acteur Richard Berry, heeft momenteel juridische problemen met zijn dochter heuvel, was beeldhouwer, ontwerper, schilder en tekenaar. Hij stierf op 5 september 2019 op 64-jarige leeftijd in het 18e arrondissement van Parijs, aan een hartaanval. Hij was van 1982 tot 1999 getrouwd met Josiane Balasco. Zijn dochter bracht hulde aan zijn overlijden door zijn schilderijen op Instagram te delen en zijn vrienden en fans aan te moedigen het werk van zijn vader te ontdekken: “Hij laat een buitengewoon scala aan werken achter. Ik nodig je uit om zijn prachtige werken van schilderkunst en beeldhouwkunst keer op keer te ontdekken, te delen en tot leven te brengen.”

Marilou Berry heeft aangekondigd dat de opnames voor seizoen 3 van Ik beloof jou Het zou volgende zomer kunnen gebeuren, en de serie wordt momenteel gefilmd Marian Voor France Télévisions, een bewerking van een Belgische cultreeks plagen. Ze zei ook dat ze veel tijd doorbrengt met haar 3-jarige zoon, dauw.

READ  Quinté PMU - PRIX D'AMERIQUE ZETURF Q1 PRIX PRINT D'AMERIQUE ZETURF Q1 VERWACHT 21 NOVEMBER 2021