Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Marie-Agnès Brindamour is eindelijk teruggekeerd naar Baie-Mhault

Marie-Agnès Brindamour is eindelijk teruggekeerd naar Baie-Mhault

Zijn verhaal heeft er meer dan één bewogen. Na maanden van gevechten slaagde Marie-Agnès Brindamour, huisbaas van een vrijstaand huis in Baie-Mhault, er eindelijk in haar eigendom terug te krijgen, dat was bewoond door een onnauwkeurige huurder. De gepensioneerde kan de kerstdagen thuis doorbrengen.


Weet je nog, twee weken geleden getuigde Marie-Annes Brind’Amour, gepensioneerde, vrijstaande huisbaas in Baie-Mahult, op onze antenne van haar strijd om haar eigendom in handen te krijgen, dat was verhuurd tijdens haar twaalfjarige verblijf in Frankrijk .

De huurder heeft sinds november 2021 geen huur meer betaald en ondanks een gerechtelijk bevel geweigerd het pand te verlaten…

Wij zien : Een gepensioneerde vrouw worstelt om haar huis terug te krijgen

De media-aandacht voor de zaak wierp zijn vruchten af… De slordige bewoner gaf dinsdag de sleutels van het huis terug aan de sheriff die verantwoordelijk was voor de zaak. Marie-Agnès Brindamour ging er donderdagmiddag heen.

Josiane Champion was aanwezig:

Josiane Kampioen met Marie-Agnès Brindamour

De rechtbank veroordeelde de voormalige huurder tot betaling van de volledige onbetaalde huur plus enkele kosten. Het totale bedrag is ongeveer 9.000 euro.

READ  Hij ontvangt zijn salaris in munten van 5 cent voor een emmer van 30 kilo