Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Manon, 13, heeft de winnaar al gekozen via luidspreker

Screenshot TF1 Live / The Voice Kids

Manon, toekomstige winnaar van The Voice Kids? Hoe dan ook, dat dachten de tweeters die voor TF1 stonden op zaterdag 3 september 2022. De krachtige stem van deze speciaal opgeleide 13-jarige heeft aangetrokken, evenals netizens die nu al anticiperen op een geweldige carrière voor haar.

TF1 uitgezonden op zaterdag 3 september 2022 als vervolg op de blinde proeven van The Voice Kids. Sinds enkele weken, coaches Julian DoreEn de Patrick FuryEn de Luan Kendji beoordeelt optredens van junior zangers tot 15 jaar. Het minste wat we kunnen zeggen is dat het sentiment er zaterdag was, zowel voor hen als voor de kijkers.

Het begon allemaal vooral met een bezoek aan Léa, 9, uit Yonne, die een grote fan is van Julian Dore. “Hij is grappig en zijn liedjes inspireren me”, zei de persoon die uitlegde hoe je haar moet krullen om op zijn idool te lijken. Het kleine meisje koos er logischerwijs voor om een ​​van haar liedjes, “We”, uit te voeren met haar vader op de gitaar. En vanaf de eerste noten was het gevoel duidelijk te zien op het gezicht van Julien Doré, die zich als eerste omdraaide. “Als ik dit nummer schrijf, denk ik aan jouw generatie, om ervoor te zorgen dat de wereld waarin je opgroeit zo mooi mogelijk zal zijn”, legde hij met tranen in zijn ogen uit voordat hij door de zaadzanger als coach werd gekozen. .

Het is nauwelijks tijd om bij te komen van zo’n prachtige ontmoeting dat Julien Doré en zijn trainersvrienden hebben moeten blijven luisteren naar het talent. Manon, 13, verscheen een paar minuten later voor hen met de titel Lovely. Een zeer artistiek lied in het Engels, oorspronkelijk uitgevoerd door het duo Billie Eilish en Khaled. Heel snel veranderden Patrick Fury en Kenji in haar mooie, verrassend sterke, diepe en licht gebroken stem. De laatste verborg zijn verbazing niet toen hij ontdekte dat ze een meisje was en geen jongen zoals hij zich had voorgesteld. Uiteindelijk waren het de vier coaches die op de knop drukten om Manon over te halen zich bij hun teams aan te sluiten.

READ  Michel Saran is ontslagen bij Top Chef: wat zijn de echte redenen die onlangs zijn onthuld? Productie uitgelegd

Julien Doré vertelde hem: “Je stem scheurde op de minuut momenten. Er was iets absoluut geweldigs aan deze scheuren en het is zeer, zeer zeldzaam.” ‘Je hebt een ongelooflijke stem,’ zei Kenji. Luan, ze was vooral verbaasd over hoe jong het talent was. Maar van alle coaches is Patrick Fury de langste tijd ooit de beste geweest om zijn motivatie te bewijzen door middel van controverse. Je stem is als helder water […] Ik was overweldigd door al deze zoetheid en frisheid. Er was elegantie, iets heel beschermends […] Je bent alle elementen tegelijk,” zei hij, niet te stoppen. De coach was meer gericht dan normaal toen hij viel voor dit talent: “Ik wil niet dat je dit plateau verlaat zonder me deze kans te geven, ik hou echt van hem- zij.” […] Ik zal er alles aan doen om je niet voorbij te laten gaan.” In haar zie ik de toekomstige winnaar van dit seizoen, maar ook de toekomstige ster van het nummer!

Video – Alles wat je niet wist over Patrick Fury