Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Elise Lucet: Haar 15-jarige dochter Rose nam een ​​belangrijke beslissing ‘extreem angstig’

Elise Lucet: Haar 15-jarige dochter Rose nam een ​​belangrijke beslissing ‘extreem angstig’

Al snel verscheen op het kleine scherm een ​​nieuwe versie van Kritisch onderzoek gedoopt Droogte en overstromingen: wie betaalt de rekening?En de Elise Lucet Hij onthulde zijn dochter, Rose Nadra (geboren in februari 2007, de vrucht van zijn liefde voor antiekhandelaar Martin Bourgeois). Journalisten geïnterviewd scherm ster, De 59-jarige omroep – die in 2011 haar man verloor – onthulde dat haar dochter deel uitmaakt van deze nieuwe generatie die geen kinderen wil. “Ik begrijp het. De roekeloosheid waarin we leefden, hebben ze niet‘, jij vertrouwt.

Duidelijk erg bezorgd over de toekomst en moe van het horen van het pijnlijke nieuws dat de hele dag op de nieuwszenders wordt uitgezonden, weigert het kleine meisje nu om het nieuws te kijken voor haar eigen veiligheid. “Ze weigert tv-nieuws te kijken omdat ze zich er te veel zorgen over maakt‘, verwijzend naar de voormalige gastheer van Tentoonstellingen, die de keuze van haar dochter volledig begrijpt. Na te zijn gestrest door enkele journalisten die meer bezig lijken te zijn met het beoordelen van verontrustende titels dan met het onderzoeken van de realiteit ter plaatse, had het jonge meisje een zeer slechte ervaring in opsluiting.

Zeer stressvolle groep

De jongere generatie verkeert in een staat van extreme stressMaar met dit verlangen om dingen te veranderen‘, voegt Elise Lucet echter toe, die blij is te zien dat zoveel jonge mensen nu onrecht veroordelen en bestrijden dankzij sociale netwerken.

Ondanks dat ze steeds verder van de televisie af komt te staan, heeft Rose al haar nieuwsgierigheid naar de wereld om haar heen behouden. Dit onthulde de voormalige presentator van JT de 13 heures de France 2 in de podcast Vrouwen TV Van Entertainment-tv.

Ze is zich zeer bewust van wat ik haar heb kunnen brengen, en in het bijzonder de nieuwsgierigheid van anderen naar de wereld. Als ik haar vandaag iedereen gedag zie zeggen, om anderen geven, wie ze ook zijn, wat hun sociale achtergrond ook is, wat hun huidskleur, beroep en achtergrond ook zijn, dan zeg ik tegen mezelf dat ik erin geslaagd ben die nieuwsgierigheid op hem over te brengen. Het is misschien wel het beste cadeau dat ik haar kan geven.Ze legde uit, erg trots op de persoonlijkheid van haar dochter.

READ  'Ze was niet mooi...': Valerie Damidot heeft plastische chirurgie ondergaan, zegt ze