Manchester City verslaat Everton in de tweede helft en Chelsea presteert goed

Manchester City verslaat Everton met 3-1

Na een 1-0 achterstand in de eerste helft scoorden de Citizens in de tweede helft drie doelpunten om Everton te verslaan. Foden verklaarde muiterij, voorafgaand aan een strafschop van Alvarez en een einddoelpunt van Bernardo Silva. Manchester City staat weer op de vierde plaats in de Premier League, drie punten achter Arsenal en vijf achter Liverpool, maar the Reds hebben één wedstrijd voorsprong.

Bernardo Silva maakt de break voor City

Na een zeer slecht herstel van Pickford, die zijn doel miste, herstelde Bernardo Silva zich en scoorde vanuit de hoek van het strafschopgebied in het lege doel. De stand is 3-1 voor Manchester City, de wedstrijd is voorbij. De mannen van Pep Guardiola wisten in de tweede helft het duel om te draaien.

Manchester City komt op voorsprong na een strafschop van Alvarez

Handbal van Amadou Onana, de scheidsrechter geeft een strafschop. Julian Alvarez regelt het en bekeert zich. Manchester City leidt voor het eerst in deze wedstrijd tegen Everton. 1-2.

Chelsea – Crystal Palace: The Blues winnen met 2-1 met pijn

De mannen van Mauricio Pochettino hadden het moeilijk, maar wonnen op Stamford Bridge met 2-1 van Crystal Palace. Jordan Ayew maakte gelijk nadat Mykhailo Modric de score opende, maar Noni Madueke bezorgde Chelsea aan het einde van de wedstrijd met een strafschop het beslissende voordeel. The Blues bezetten nu de tiende plaats in de Engelse Premier League.

Everton – Manchester City: de gelijkmaker van Foden

Phil Foden, gestuurd door Bernardo Silva, schiet vanaf 25 meter een krachtig schot met zijn linkervoet. De bal glijdt tussen de doelverdediger en de dichtstbijzijnde paal op grondniveau. Manchester City keert terug met een 1-1 gelijkspel tegen Everton.

READ  Les Bleuets versloeg Zwitserland en ging door naar de kwartfinales

Chelsea – Crystal Palace: Madueke zet de Blues op voorsprong

Chelsea had eindelijk weer de controle en Stamford Bridge was opgelucht. Een paar minuten nadat Nicholas Jackson wegens buitenspel een doelpunt van enkele centimeters werd afgekeurd, won Romeo Lafia een strafschop die Noni Madueke vanaf de binnenkant van de linkervoet bekeerde. 2-1 voor Chelsea één minuut voor het einde van de reguliere speeltijd.

Harrison geeft Everton de voorsprong op Manchester City!

Nadat hij bij de ingang van het gebied de bal onder druk heeft verloren van Rodri, snelt Dwight McNeil naar links en geeft een lage voorzet naar de grond. Jack Harrison gaat in beroep tegen Ederson nadat hij is geslagen. De bal ligt in het net, Everton zorgt voor de verrassing en leidt met 1-0 tegen Manchester City.

Hwang's prachtige doelpunt tijdens de wedstrijd Brentford-Wolverhampton

Wolves stond bij rust met 3-1 voor dankzij de tweehonkslag van Hwang, waaronder een tweede doelpunt dat bijzonder lust voor het oog was. De Zuid-Koreaanse aanvaller, die het strafschopgebied in wordt gestuurd, verwijdert de verdediger met een sombrero voordat hij afrondt met zijn rechtervoet. Een geweldige manier om zijn tiende doelpunt van het seizoen in de Premier League te scoren.

Olise tekent voor Crystal Palace

Vlak voor het einde van de eerste helft bereikt een prachtige voorzet van Jordan Ayew, van links naar rechts, Michael Olise. De Fransman, die aan de buitenkant staat, kan zijn borst onder controle houden en vervolgens met de linkervoet toeslaan. Robert Sanchez werd verslagen bij de eerste paal.

Everton – Manchester City, daar gaan we!

Everton: Pickford – Patterson, Branthwaite, Tarkovsky, Mikulenko – Garner, Onana, Gomez, Harrison, McNeill – Beto.

READ  Mauricio Pochettino "boos" na nederlaag tegen Rennes

Manchester stad: Ederson – Walker, Stones, Akanji, Ake – Nunes, Rodri – Silva, Foden, Grealish – Alvarez.

Modric leidt Chelsea tegen Crystal Palace!

Na een run op de spil te hebben veroorzaakt, erfde Malou Giusto een gemiste pass van Christopher Nkunku. De voormalige vleugelverdediger van Lyon ontketende een pass richting Mykhailo Modric, die de score eenvoudig rondmaakte.

Nkunku maakt zijn debuut

De Fransman, die deze zomer bij Chelsea arriveerde maar een zware knieblessure opliep, staat voor het eerst naast Mauricio Pochettino. Hij speelde in de laatste twee wedstrijden van de Blues en scoorde zelfs een doelpunt in de nederlaag van zijn team tegen Wolves. Chelsea rekent erop dat hij zijn hoofd opheft.

Chelsea en Manchester City op het avondprogramma

The Blues, die drie van hun laatste vier Premier League-duels verloren, ontvangen om 20.30 uur Crystal Palace. Daarbij reist Manchester City om 21.15 uur af naar Everton. De mannen van Pep Guardiola, recente winnaars van het WK voor Clubs, staan ​​twee wedstrijden achter interim-koploper Liverpool en hebben punten nodig om de koplopers in te halen.