Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Malaria in zicht van BioNTech na COVID-19

Duits biotechnologiebedrijf Biotechnologie Het is de afgelopen maanden ontstaan ​​dankzij de effectiviteit van het vaccin tegen Covid-19, dat samen met het Amerikaanse laboratorium is geproduceerd Pfizer. Op basis van deze ervaring, gezien het type van dit vaccin, ARNHet Duitse bedrijf wil een ziekte behandelen die in de tropen grote verwoestingen aanricht, malaria.

“Hoge kans op succes”

Op maandag 26 juli 2021 heeft het Duitse laboratorium de intentie uitgesproken om de technologie toe te passen RNA (boodschapper)malaria te bestrijden. Om dit te doen, is hij van plan volgend jaar klinische proeven met dit product te lanceren. De informatie werd verstrekt in een persbericht. “BioNTech is van plan het eerste mRNA-vaccin te ontwikkelen om malaria te voorkomen” aankondigen Biotechnologie. Het minste wat we kunnen zeggen is dat messenger RNA-technologie veelbelovend is, volgens de directeur en mede-oprichter van BiotechnologieEn Ugur SahinEn “Hoge kans op succes”. Studies van dit vaccin zullen worden uitgevoerd in Afrika, maar ook in “Andere gebieden waar malaria veel voorkomt”.

77% effectief vaccin

Het zal ook worden voltooid in Duitsland Als onderdeel van een programma dat wordt ondersteund door het African Union Centre for Disease Prevention and Control (Africa CDC), de Europese Unie en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Voor de goede orde, er is nog steeds geen officieel goedgekeurd malariavaccin. Echter, een kandidaat-vaccin ontwikkeld door de universiteitOxfordMet een rendement van 77% gekweekt tijdens de maand april. Dit vaccin, dat in het verleden niet is gezien, zou binnen twee jaar door de autoriteiten kunnen worden goedgekeurd.

READ  Bemoedigende resultaten van de behandeling van een vorm van oogkanker