Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Maiolo schittert, Ramos wordt beloond en Skriniar staat voor een moeilijke confrontatie

Ceni Maiolo maakte zijn eerste start.
Federico Pestellini / Panoramisch / Federico Pestellini / AFP / Frank Fife

Ontdek de beoordelingen die de spelers kregen na het gelijkspel tussen Paris Saint-Germain en Clermont (1-1), vanavond, zaterdag, in het Parc des Princes Stadion, in de 28e ronde van de Franse competitie.

En dat is het. Paris Saint-Germain kwam zaterdag tijdens de 28e ronde op gelijke hoogte met Clermont (1-1) in een duel tussen de Parijse leider en de Rode Lantaarn in het klassement van de Franse Liga, en Luis Enrique was vier dagen na zijn ontvangst grotendeels omgedraaid. . Barcelona in de heenwedstrijd van de kwartfinales van de Champions League. Logisch… Gonzalo Ramos scoorde uiteindelijk in de 86e minuut als reactie op de opener van Habib Keita in de eerste helft. Een wedstrijd waarin twee 17-jarige Tites opvielen, met name Ceni Maiolo, die aan het einde van de eerste helft op het punt stond een prachtig doelpunt te maken. CF63 pakt een waardevol punt omdat het naar verwachting niet zal worden gehandhaafd terwijl PSG zijn toevlucht kan nemen tot C1.

Paris Saint Germain

Milan Skriniar lijdt. Sinds zijn terugkeer van een blessure is de Slowaak er niet in geslaagd zijn beste niveau te herwinnen. Hij is degene die een fout maakt waardoor Clermont het eerste doelpunt kan scoren. Hard werken… Het ontbrak Randall Kolo Mwani niet aan verlangen, maar aan succes…

Dit artikel is bedoeld voor abonnees. Je hebt nog 73% om te ontdekken.