Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mag Futura in kiosken en bibliotheken!

Haast je vrijdag 21 januari vroeg in de ochtend naar de kiosk die het dichtst bij je huis is, of naar je favoriete boekwinkel, voor het eerste nummer van Futura’s paperbackmagazine.

Dat is het, daar is het! Het is dicht bij jou, bij de kiosken, pershuizen en boekwinkels: het eerste nummer van het papieren tijdschrift Futura. sterk voor haar Ondersteuningscampagne op Ulule De Mock verzamelde meer dan 2.200 berichten en zag eindelijk het levenslicht toen hij de pers verliet.

We zijn trots op dit eerste auteurschap van meer dan 200 pagina’s, waarvan het project enkele maanden geleden werd gelanceerd ter gelegenheid van XXe Futura’s verjaardag internet. The Mag onderscheidt zich van de site door zijn redactionele keuze om vier belangrijke wetenschappelijke onderwerpen of vragen voor de komende jaren te onderzoeken, door middel van enquêtes, interviews, verhalen en ook fictie. Meer reflecties en weg van het lawaai (en rommel) nep nieuws.

Mag Futura is te koop in alle krantenwinkels.

Het lijdt geen twijfel dat deze unieke ervaring u zal bevredigen. Mag Futura is vanaf 21 januari 2022 overal in de Franse hoofdstad verkrijgbaar.

De vier delen zijn:

Geïnteresseerd in wat je net hebt gelezen?

READ  VIDEO. Kanker : une équipe toulousaine fait une découverte majeure pour détruire les tumeurs