Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Maatverschil gedetecteerd met S22

Er wordt gezegd dat Samsung van plan is om de vormfactor van zijn high-end smartphones, de Galaxy S23s, niet veel te veranderen in 2023.

Conceptueel aanzicht van de achterste beeldmodule van de Samsung Galaxy S23 Ultra // Bron: Technizo Concept

Sommige rouwenden zeiden altijd dat smartphones van generatie op generatie nog steeds erg op elkaar lijken. En dat is hij nietiPhone 14 Wat hun ongelijk bewijst. noch de toekomst Samsung Galaxy S23 Volgens een leaker van Ice Universe over zijn account Weibo.

Een leaker die gespecialiseerd is in lekken met betrekking tot het Koreaanse merk beweert de afmetingen van de toekomst in handen te hebben geavanceerde smartphones Van Samsung. Je moet vroeg opstaan ​​om de verschillen te zien.

Een kwestie van millimeters

Laten we beginnen met de kleinste van de drie. De Galaxy S23 zou een hoogte hebben van 146,3 mm, wat 0,3 mm langer is dan zijn voorganger. Hetzelfde geldt voor de breedte van 70,9, terwijl de dikte niet mag verschillen. Zal Samsung de randen van het scherm ongeveer 0,3 mm spiegelen? Het is op dit moment moeilijk met zekerheid te zeggen. Het scherm blijft in een 6,1-inch formaat met een resolutie van Full HD+.

De S23 Plus van zijn kant, met zijn 6,6-inch scherm met Full HD+ resolutie, ziet al zijn afmetingen aan de zijlijn verschillen. We gaan van 157,4 x 75,8 x 7,64 mm voor de S22 Plus naar 157,8 x 76,2 x 7,6 mm, een verschil van 0,4 x 0,4 x -0,04 mm voor elke afmeting. Hoe dan ook, het mag niet duidelijk zijn.

Ondertussen zou het wel eens de S23 Ultra kunnen zijn die het minst afwijkt van zijn voorganger. Het zal slechts 0,1 mm in hoogte toenemen versus 163,4 mm en in breedte met 0,2 mm versus 78,1 mm. De dikte van 8,9 mm blijft behouden. De zeer rechthoekige vormfactor van vorig jaar moet logischerwijs worden behouden. Samsung vond het niet leuk om de Note- en Galaxy-bands samen te voegen om slechts één nakomeling van deze unie te lanceren.

READ  Messenger: nieuwe functies komen naar de app


Om ons te volgen, nodigen we je uit om: Download onze Android- en iOS-app. U kunt onze artikelen en bestanden lezen en de nieuwste video’s bekijken op YouTube.