Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Maar waar is het gratis? De operator brengt een werkbare oplossing uit

Maar waar is het gratis?  De operator brengt een werkbare oplossing uit

Het vinden van de dichtstbijzijnde winkel is nu kinderspel. Gratis beoordelingen van boven naar beneden haar aangepaste pagina.

Op een moment dat het distributienetwerk in volle gang is met 170 winkels verspreid over Frankrijk, denkt Free na over abonnees en verwachtingen door een echte facelift te maken op zijn Free Centers-pagina. Er is geen eenvoudigere zoekmachine, de speler speelt de kaart van bruikbaarheid en personalisatie.

Wat het afspelen betreft, zien gebruikers die hun browser toegang hebben gegeven tot hun locatie de dichtstbijzijnde gratis winkels direct op het scherm. Naast de nu aangegeven afstand, staat de operator een simpele tik toe om de route te bereiken om vanuit huis verder te gaan. Voor anderen voert u gewoon een stad of postcode in. Brother-centra of interactieve stations in de buurt worden dan weergegeven. Verbeterd en vereenvoudigd, de interactieve winkelkaart is nog steeds beschikbaar. Hierin is het alleen mogelijk om nabijgelegen winkels, stations en Pro-ruimtes te bekijken, geen eindeloze lijst zoals voorheen.

De diensten die in de winkel worden aangeboden, worden ook gemarkeerd op een manier die gemakkelijker te lezen en te organiseren is. Zo vinden we op de pagina een sectie “Vind uw toekomstige vrije kist”, “Verwen uzelf met de nieuwste smartphones”, “Onze hulpexperts”, “Recycle uw mobiel”, “Bezoek ons” of zelfs “Aanbiedingen voor professionals” .

READ  Amerikaanse president verontschuldigt zich na ontslag 900 werknemers via Zoom