Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lyon: Aulas kondigt wijzigingen voor de rest van het seizoen aan – voetbal

In een video die zaterdag op sociale media werd gepost, stuurde Jean-Michel Aulas verschillende berichten naar zijn supporters. Terwijl hij zijn ambities voor het tweede deel van het seizoen toont, geeft de voorzitter van Olympique Lyonnais de moeilijkheden toe, vooral met bepaalde groepen fans.

Lyon: Aulas kondigt wijzigingen voor de rest van het seizoen aan

Aulas zoekt oplossingen om OL . opnieuw te lanceren

2021 eindigt met een zekere bitterheid voor Olympique Lyonnais, die aan het einde van het eerste deel van het seizoen als 13e eindigde in de Ligue 1. President Jean-Michel Aulas sprak zijn beste wensen uit aan de fans aanstaande zaterdag, maar erkende de moeilijkheden waarmee zijn team wordt geconfronteerd en gaf uiting aan Moeilijke sfeer voor OL van hem Lijden in het toernooi . Maar JMA geeft niet op.

Altijd ambitieus, de leider van de Rhône-regio houdt vast aan de positieve punten om optimistisch te blijven. Op de dertiende plaats zit Olympique Lyonnais daar niet, geeft hij toe. We zijn er zeker van dat er positieve punten zijn. Je moet het juiste formaat vinden. We hebben een goede coach en staf, gekozen in een tijd dat we zeker wisten dat het goed zou komen. We hebben kwaliteitsspelers, maar het is waar, we kregen niet altijd de prestaties die we wilden.

Van de veranderingen komen

De baas van Gones is ervan overtuigd dat OL zal stijgen in de ranglijst. Daarom kondigt hij aan de veranderingen komen. Het toernooi heeft voorlopig nog niet alle verschillen gemaakt. We kunnen ons voorstellen dat we door de herstelfase en een aantal veranderingen die we met Vincent Ponso en Peter Boss zullen doorvoeren, de middelen zullen vinden om terug te keren naar de top van het kampioenschap. Dit is ons ontwerp en ik geloof erin.

READ  Het Franse team - Minian betaalt Benzema, een zoute ontmoeting met de Blues?

Hebben deze veranderingen gevolgen voor het personeelsbestand? Peter Boss is niet helemaal tevreden met zijn groep en hoopt vooral dat Sardar Azmoun (Zenith St. Petersburg) in de aanval komt. Ook kunnen er wijzigingen in het organigram optreden. Het is al begonnen met het besluit om Bruno Ciro te benoemen tot technisch adviseur en wervingsdirecteur na het vertrek van sportief directeur Juninho. Het was duidelijk dat we het moeilijk hadden toen Johnny besloot door te gaan en extra dingen te doen. , Olas-plakken.

Aulas aanwezig bij de penalty’s april PFC-OL

Om de situatie recht te zetten rekent Ulas op zijn supporters Het werd de veroveraar zoals we in het verleden waren . Maar de leider verbergt niet de moeilijkheden die ze de afgelopen maanden met sommige fans heeft ondervonden. We hebben geleden toen er een aantal problemen ontstonden in de relatie met onze supporters. De wedstrijd tegen OM was een keerpunt , ontvangt het hoofd van Lyon. Die kreeg enkele weken later te maken met nieuwe incidenten waarbij zijn supporters betrokken waren tegen het team van Paris FC in de ronde van 16 van de Coupe de France.

We moeten ons realiseren dat een aantal zaken niet acceptabel zijn. Vooral wat er gebeurde in Parijs, waar grote moeilijkheden ontstonden tegen Paris FC, wat zeker zal leiden tot penalty’s voor de club die we ons eerder niet hadden voorgesteld. Uls geeft toe. Terwijl de Federale Tuchtcommissie maandagochtend bijeenkomt om haar beslissingen te nemen, lijkt het erop dat R. A. Ze zijn zich er nu al van bewust dat ze niet aan sancties zullen ontsnappen. Bij Lyon zal het duidelijk zijn dat 2021 een jaar wordt dat heel snel vergeten wordt.

READ  Wijnaldum wordt binnenkort ontslagen, is er al een vervanger voor Leonardo in gedachten?

Denk je dat Lyon tegen het einde van het seizoen op het podium kan vechten? Voel je vrij om te reageren en te discussiëren in de omgeving Voeg een reactie toe