Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Luis Enrique en Paris Saint-Germain klaar om een ​​vuile truc uit te halen voor de Blaugranas?

Luis Enrique en Paris Saint-Germain klaar om een ​​vuile truc uit te halen voor de Blaugranas?

De elfde wereld begon Hugo Lloris: Grote dadels in het blauw

In tegenstelling tot wat de Catalaanse pers gisteren aankondigde, lijkt Luis Enrique geen cadeaus te willen geven aan FC Barcelona. Terwijl we eerder vandaag vernamen dat hij zo’n grote fan van Ousmane Dembélé was dat hij zijn vrijgaveclausule van € 50 miljoen, geldig tot 31 juli, kon opheffen, zal dat nu ook onmiddellijk gebeuren voor een speler die hem beloofd leek. Ex-club. Zoals onthuld Mundo Deportivo Vanavond is de komst van Victor Rock niet meer zeker!

Atletico Paranaense waarschuwen?

Ondanks het bestaan ​​van een principeakkoord tussen de twee clubs, hadden PSG, Tottenham en Manchester United in de laatste uren kunnen bieden. Athletico Paranaense zal nu eisen dat de culé club alle documenten binnen 24 uur opstuurt. Gebeurt dit niet, dan kan de Braziliaanse club positief reageren op andere vrijers. Het volstaat te zeggen dat we aan de Catalaanse kant al huiveren bij de gedachte hetzelfde scenario te herhalen als Arda Güler, die uiteindelijk naar Real Madrid vertrok.

Samenvatten

Luis Enrique en Paris Saint-Germain zouden een vuile truc kunnen uithalen voor Barcelona. Net als Tottenham en Manchester United zou de hoofdstadclub Vitor Roc hebben ingehaald.

READ  Gino Meder, winnaar van de zesde etappe van de Giro, Attila Walther neemt de generaal over