Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Luana verzoent zich met Sylvie Ortega, maar haar kleren verraden haar door haar te laten ontsnappen…

in een Raak mijn tv niet aan werkgelegenheid c 8Bijna alles is mogelijk! Op donderdag 23 september vierde ik de verjaardag van Cyril Hanouna. De gastcolumnist heeft verschillende geschenken verwend. Tijdens de show kreeg hij verschillende telefoontjes van personages (Frank Gastampide, Marilyn Schiappa, Jean LaSalle, Jean-Claude Van Damme, Gad Elmaleh, Didier Deschamps…) die hem heel gelukkig maakten.

Op deze feestdag is het de missie van Cyril Hanouna om veel mensen te verzoenen, waaronder Sylvie Ortega en Eryl Prayer. De agressie weerstond de drang om elkaar te beledigen niet en de poging van de gastheer liep uit op een mislukking. Toen verscheen Luana op de set van de show.

De voormalige reality-tv-ster bereidt zich voor om opnieuw te verschijnen in het Théâtre du Nez Rouge in het 19e arrondissement in Parijs, om een ​​duet te delen met haar beste vriend. Ze zijn echt een paar maanden geleden gebeurd.

omhelzing van verzoening…

Maar als de winnaar van seizoen 1 van Loft Story naar C8’s vlaggenschip-talkshow komt, is dat niet alleen voor Papa’s 47e verjaardag, maar om te proberen de persoon te ontmoeten die een van zijn beroemdste vrienden was.

Aanvankelijk bekritiseerde Luana hem voor het uitzenden Valse geruchten. In de wens om het verleden schoon te vegen, werd Mindy’s moeder bekoeld door voormalig Ludovic Chancel die haar excuses wenste. ‘Voordat we je kussen, Luana, wil ik dat je je verontschuldigt, want je weet heel goed dat ik je niet wilde vermoorden.’, zei ze. Wat de voormalige genomineerde te zeggen had over Angels en Villa of Broken Hearts: “Helaas heb je me veel medicijnen gegeven, maar we zullen er nooit meer over praten.”. Maar dat is niet alles, Sheila’s ex-zoon-vrouw ging verder met te zeggen: ‘En ik wil dat je je verontschuldigt voor het zeggen dat ik mijn man heb vermoord.’

READ  Volgende week Vissen

Te veel te veel voor Loana: “Ik ben schattig, maar het is goed, het is goed (…) Dat is genoeg, laten we gaan.”

De uitwisseling zette het verhaal van slipjesdiefstal of zwangerschapsgeruchten voort met Eryl Prayer. Aan het einde van de show slaagde Cyril Hanoune er eindelijk in om de twee vrouwen tot verzoening te dwingen. En op het moment van de knuffel deed Luana, heel privé, een beetje achteruit en onthulde een van haar borsten!

ZIE OOK: Ortega’s selfie verwijdert Loana op Instagram… en dat is gewelddadig!

Bewerken