Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Eddie Mitchell houdt absoluut niet van het ‘Hustler Statue’ ter ere van Johnny Hallyday

Eddie Mitchell Hij was bereid zijn comeback te maken met een nieuw nummer, dat hij vrijdag zal onthullen, maar voor alles wilde hij de waarheid terugwinnen over waarom hij het concert ter ere van haar had gemist.
Johnny Hallyday. Vertaler Mintwaterverf Hij stond niet echt op het podium op 14 september in de AccorHotels Arena. Niet omdat hij zijn grote vriend vergat, maar integendeel.

“Ik had daar niets te doen. Ik doe niet aan Restos du cœur, dus ik begrijp niet waarom ik dat soort onzin zou gaan doen. Ik heb niets te maken met dat soort dingen,” hij zei. PureCharts Met zijn kenmerkende openhartigheid.

“Maar zeker…”

En wanneer iemand hem antwoordt dat het geld dat wordt ingezameld door de verkoop van toeschouwerskaartjes wordt gedoneerd aan de Kankervereniging, antwoordt de oude Boef sarcastisch: “Maar natuurlijk …”.

Wat betreft het standbeeld dat officiële kleding Fans van Johnny Hallyday en Harley Davidson die op de hals van een gigantische gitaar zitten, Eddie Mitchell is gewoon “tegen het standbeeld voor bedrog” dat hij “belachelijk” vindt.

Het is duidelijk dat het geschil tussen hen Leticia Hallyday en peetvader
Laura Smit Het lijkt niet klaar.

READ  Vincent Dessanat voelt zich ongemakkelijk als Anne Romanoff 'Two Women' oproept in 'Feeling Good' (video)