Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Live transferwindow: Cristiano Ronaldo zou een beslissing hebben genomen

Volg het zomerse transferwindow live op RTLsport.be!

Data transferperiode

Duitsland: Van 1 juli tot 31 augustus

Engeland: 9 juni – 31 augustus

België: Van 15 juni tot 31 augustus

Spanje: van 1 juli tot 31 augustus

Frankrijk: 9 juni – 31 augustus

Italië: van 1 juli tot 31 augustus

Nederland: Van 9 juni tot 31 augustus

rode Duivels

Divock Origi Het zou kunnen landen bij Atlético Madrid. Volgens de Daily Express zou Shaqiri geruild kunnen worden voor Saul Niguez. Reds zal vooral geïnteresseerd zijn in deze formule.

Sebastian Bornau Hij tekent in Wolfsburg, aldus Bild. De Keulse speler gaat naar verwachting 17 miljoen euro kosten en zou de komende dagen kunnen scoren. Een nieuw podium voor de rode duivel.

Externe overdrachten

Cristiano Ronaldo Hij zal Juventus niet verlaten. Dit zegt de Gazzetta dello Sport. Volgens de Italiaanse krant heeft de Portugese speler zijn coaches laten weten dat hij op 25 juli terugkeert naar de club. “ga terug en blijf”De Portugees zou dat hebben aangekondigd, daarbij verwijzend naar zijn vertrek in de afgelopen weken. Volgens deze media wordt een verlenging tot 2023 overwogen.

Geloofwaardigheidsindex: 4/5, zeer waarschijnlijk. De lijst met kanshebbers is hooguit op de vingers van één hand te tellen. Ronaldo heeft geen echte interesse om te vertrekken.

Olivier Giroud doet vanmorgen zijn medische keuring in Milaan. Hij zal er twee jaar aan deelnemen voor de Italiaanse club. Het kost slechts 2 miljoen euro.

Chelsea geeft niet opErling Haaland. Naar verluidt heeft de Noorse speler al een aanbod gekregen, net als Borussia Dortmund, aldus Sky Germany. Het basisaanbod zou echter als onvoldoende worden beschouwd: we hebben het over minimaal 175 miljoen euro vragen.

READ  🚨 Algerije en Kameroen in extra tijd, Marokko en Tunesië gaan naar Qatar!

Volgens RMC Sport wil Real Madrid graag afscheid nemen van Raphael Varane. De club wil zijn salarissen verlagen en zal niet tegen het vertrek van zijn verdediger zijn, zoals bij Manchester United nadrukkelijk werd gesteld.

Q Annunci-atleet Jack Grealish Manchester City nadert. Er zal een contractuele overeenkomst zijn en Manconian Club zal overwegen om de ontsnappingsclausule te betalen om de transfer te voltooien.

Vichas zegt dat Real Madrid van plan is te tekenen
Mohammed Salah.De Egyptische speler staat in het vizier van Carlo Ancelotti, die zijn komst zou hebben bepaald bij een storing in het Mbappé-dossier.

Vervoer in België

Anderlecht bevestigde de komst Benito Raman. De voormalig Gentse speler scoorde drie jaar lang. (Lees het volledige artikel)