Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Live – Prince Philip: Volg de begrafenis van de echtgenoot van koningin Elizabeth II

Live – Prince Philip: Volg de begrafenis van de echtgenoot van koningin Elizabeth II

De start van de ceremonie verloopt volgens een strikt en strikt protocol. Alle onderstaande tijden zijn in Franse tijd.

Om 15:40 uur zal de kist van Prins Philip, die tot op de dag van vandaag in de Windsor Castle Church stond, voor de ingang worden getoond. Het zal worden gedragen door Soldiers of the 1st Company of the Grenadier Guard, Queen’s Regiment. Het zal worden geplaatst in de stoelen, de Land Rover, die de hertog van Edinburgh persoonlijk heeft ontworpen

»Lees ook – Prins Philip, een echte Engelse rots

Om 15.45 uur begint het De processie Voor de vertegenwoordigers van de verschillende organen van de strijdkrachten. De Prins van Wales, leden van de koninklijke familie en huispersoneel zullen de begrafeniswagen te voet volgen. Koningin Elizabeth II zit achterin in een auto. Tijdens deze processie worden kanonschoten afgevuurd.

Om 15:53 ​​uur komt de processie voor de kerk aan. Het volkslied “God Save the Queen” zal worden beluisterd. Precies om 16.00 uur zal er een minuut landelijke stilte in acht worden genomen. De decaan van Windsor en de aartsbisschop van Canterbury zullen de sarcofaag op de hoogste treden verwelkomen. Vanwege Covid-19 zal het feest slechts ongeveer 30 mensen verzamelen.

»Lees ook – Waarom lopen Harry en William niet naast elkaar op de begrafenis van Prins Philip?

READ  Op de foto's, op de foto's. Veel figuren bij de begrafenis van Jean-Pierre Al-Kabbakh in Parijs