Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

LIVE – Covid-19: Lichte stijging aantal intensive care-patiënten, voor het eerst sinds mei

Verlenging van immunisatie in Israël

Terwijl op 10 juli 57,3% van de bevolking volledig is gevaccineerd, zal Israël een deel van de kwetsbare bevolking aanmoedigen om zich ook te laten vaccineren.

Professor Cyril Cohen, directeur van het laboratorium voor immunotherapie aan de Bar-Ilan Universiteit in Tel Aviv, legde aan i24NEWS Prime uit dat hij “vaccinatie aanmoedigde voor mensen onder de 12 jaar met ernstige comorbiditeit en comorbiditeit”.

Professor Cyril Cohen legt uit: “We hebben al heel wat gevallen gehad: tot nu toe zijn in Israël ongeveer 700 kinderen gevaccineerd. Het is spaarzaam en per geval gevaccineerd. “Dit is erg belangrijk omdat we hier kinderen hebben met zeer ernstige ademhalingsproblemen, kinderen die transplantaties hebben ondergaan: het zijn erg zwakke kinderen. Hiervoor wordt vaccinatie aanbevolen, vooral als je het alternatief ziet. Delta die zich verspreidt”, voegde hij eraan toe. .

De professor bracht ook de mogelijkheid ter sprake om een ​​derde dosis te geven aan immuungecompromitteerde patiënten, in geval van “lage immuniteit”. “Maar ik denk niet dat het in het algemeen moet worden gedaan”, besloot hij.

READ  Demonstraties tegen de gezondheidskaart, branden, de Olympische Spelen in Tokio... De vijf dingen om te onthouden van het weekend