Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Linky: Dit zijn de weinig bekende functies die je absoluut moet weten over Abacus!

Bijna de meerderheid van de Franstalige bevolking heeft een verwarde schaal in huis! Vooral omdat de installatie onlangs verplicht is geworden! Natuurlijk kan het gebruik ervan u veel voordelen opleveren. Maar wist je daarnaast dat dit apparaat een aantal verborgen functies heeft? We onthullen alles aan u in de volgende regels! de details !

Kunnen we echt op de Linky-schaal?

Is het veilig om een ​​Linky Meter te gebruiken? Waar is dit nog een vorm van fraude? Overdracht door slechteriken? Dit is de vraag die veel gebruikers zichzelf stellen.

Bovendien bekritiseert het bedrijf Verplichte installatie van dit apparaat! Een beslissing die de Fransen niet naliet te reageren! maar dat is niet alles! Toevallig kan dit apparaat worden gevolgen negatief voor gezondheid

Niet erkennend dat Linky Counter nog steeds enkele voordelen kan hebben. U mag deze service gebruiken geld sparenInclusief de elektriciteitsrekening!

Dit is ook een van de belangrijkste troeven. Daarnaast kunt u ook Volgen Consumeer het nauw. U krijgt dus de mogelijkheid om het gebruik ervan te certificeren. Dit is eigenlijk een heel coole functie!

De zeer praktische eigenschappen die velen niet weten!

Weet allereerst dat u met Linky Meter uw verbruik kunt bereiken live. Om deze optie te markeren, drukt u gewoon op toetsen “+” en “-“.

U ziet dan een nummer op het scherm verschijnen gevolgd door “KWHK”. Net onder de tabel wordt “BASE”, “HEURE FULL” of “HOUR-HOLE” geschreven.

Maar dat is niet alles, merk op dat u er ook achter kunt komen krachtig Max bereikte overdag.

Veeg hiervoor door dezelfde knoppen. Zo heeft u toegang tot “MAX POWER”. Uw verbruik gedurende de dag Het wordt automatisch weergegeven op het bord. Dit is ook een manier om je verbruik te vergelijken met je verbruik Abonnement ! Details die bovendien erg belangrijk zijn!

READ  Airbnb: 100.000 reserveringen zijn al geblokkeerd door het anti-bambochesysteem

Linky-meter: dit is wat u moet doen als de stroom uitvalt!

Door op dezelfde knoppen te drukken, kunt u: Toegang tot specifieke databases Van de schaal van Linkie. Zonder beperking zijn er bijvoorbeeld de naam van het contract en de autoriteit waarop het is geabonneerd en nummer van PBM. Ofwel het maximaal haalbare vermogen en de tijd en datum.

Het blijkt dat uw Linky Weegschaal dat wel kan: korte reis Op één punt! Voordat u contact opneemt met de klantenservice, noteert u eerst de meter als “POISDEXPASSEE” op het paneel verschijnt. Zo ja, dan heb je bereikt consumptie Maximaal! Wanneer dit gebeurt, probeer dan enkele elektronische apparaten los te koppelen.

Schakel vervolgens de stroom weer in door op de knop “+” te drukken. Het blijkt dat er een bericht kan verschijnen met de melding “Leverancier Aannemer”. Neem in dat geval contact op met uw leverancier om dit probleem op te lossen!