Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lijst met de beste zonnebrandmiddelen van 60 miljoen consumenten

Wie zomer zegt, zegt zonnebrandcrème! In aanvulling op Andere voorzorgsmaatregelenHet is essentieel om zonnebrand te vermijden en het risico op huidkanker te verminderen. Maar hoe navigeer je door schappen vol met verschillende producten? Om gezinnen te helpen bij het kiezen van de juiste zonnebril, 60 miljoen consumenten In haar laatste release onthulde ze haar eigen testbank op SPF 50 of 50+ crèmes en crèmes die milieubeloften doen.

gemengde prestaties

60 miljoen consumenten We zijn verheugd te kunnen vaststellen dat de meerderheid van zonnecrèmes De beoordelaar komt zijn beloften na met UV-bescherming. Aan de andere kant gaat het mis met UV-bescherming, die niet altijd zo effectief is als bij sommige producten zou moeten zijn. Bovendien merkt het tijdschrift op dat hoewel de bescherming effectief is, de compositie niet altijd zo schoon is als men zou willen.

Zo wordt de samenstelling geëvalueerd met behulp van Cosmeto’Score. De producten van Biotherme, Respire en Cattier kregen daar goede cijfers. Aan de andere kant krijgt Klorane’s Gorgeous Sunscreen SPF 50 Polysianes een score van C, Lovea a D’s Moisturizing SPF 50 mist en Nivea an E’s Sunscreen 50+ spray.

Groene beloften… niet altijd aanwezig

Consumenten stellen steeds hogere eisen aan zonnebrandmiddelen: ze moeten effectief, onschadelijk voor de gezondheid en milieuvriendelijk zijn. Dit jaar is echter meer dan de helft van de zonneproducten beoordeeld door: 60 miljoen consumenten Op de verpakking om het zeeleven te beschermen, met vrij expliciete verwijzingen naar de Hawaiiaanse wet die de aanwezigheid van oxybenzone en octinoxaat in zonnebrandproducten verbiedt. Ook wil het wetsvoorstel het gebruik van octocryleen en avobenzone vanaf 2023 in deze Amerikaanse staat verbieden.

READ  Is het griepvaccin effectief tegen ernstige vormen?

En dit laatste molecuul is aanwezig in veel van de producten die door het tijdschrift worden beoordeeld, met name in deze: Sensitive Expert SPF 50+ van Garnier Ambre Solaire, Anthelios SPF 50+ van La Roche-Posay, Protect-AD SPF 50+ van A- Derma, Spray Sunscreen 50+ van Nivea en Sun Mist SPF 50 Polysianes van Klorane.

Meest effectieve zonnebrandcrème

Het tijdschrift voerde laboratoriumtests uit. Na voltooiing werden de producten gerangschikt op basis van hun samenstelling, effect op de huid, milieubelofte en gebruiksaanwijzing, waarbij de effectiviteit van een zonnebrandcrème sterk afhangt van hoe het wordt aangebracht. 60 Million onthult de top drie van producten op basis van deze criteria:

  • Biotherm Waterlover Sun Milk 50+ Sun Lotion: Naast dat het goed presteert op andere punten, is het de enige die goede cijfers haalt in de Cosmeto’Score. Deze beoordeelt zowel de onschadelijkheid van de samenstelling voor de gezondheid als voor het milieu.
  • Zonnebrandcrème, Comforting Milk, Perfect Skin 50+ van Yves Rocher: een effectief product, maar het komt op de tweede plaats na de onverholen milieubeloften.
  • Max Spray, photoderm 50+ van Bioderma: Deze zonnebrandcrème is effectief, maar de formule is inferieur aan die van de eerste twee voor de menselijke gezondheid.