Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

COVID-19: Zullen ‘Personal Good’-tests binnenkort hun vruchten afwerpen?

Moeten we een einde maken aan de gratis toegang tot sommige Covid-19-screeningtests in Frankrijk? Dit zou in ieder geval passend zijn naar het oordeel van de Academie voor Geneeskunde, die suggereert dat sommige PCR- of antigeentesten die ervan worden verdacht een deel van de bevolking van vaccinatie af te leiden, niet moeten worden vergoed. ‘Om Covid-19 te verslaan, is een goede vaccinatie beter dan frequente tests’, vat de Paris Foundation samen in een persbericht van 23 juni.

Hoewel het niet aan de orde is om verplichte diagnostische tests niet te vergoeden bij symptomen van Covid of contact met een besmette persoon, zijn de tests Gemaakt voor uw persoonlijk comfort Onder de niet-gevaccineerde personen zijn ze in het volle zicht van de ontwikkelde samenleving. Door ze te laten betalen, zou volgens haar sommige Fransen waarschijnlijk worden aangemoedigd om te vaccineren. Om de impact van dit besluit op de naleving van vaccinatie te meten, moedigt het de praktijk van surveillance aan.

Dit geldt vooral voor degenen die sporten in afwachting van een reis, een concert, een verblijf bij vrienden of een reünie van een groot aantal mensen.

Naast het belang van een dergelijk voorstel om vaccinatie opnieuw op te starten, meent de academie dat het ook de kosten van de sociale zekerheid zou verminderen. “We zouden het moeten proberen, want in ieder geval maakt deze populatie die nog steeds terughoudend is om te vaccineren te veel gebruik van de mogelijkheid om te testen. Het is erg duur voor de samenleving, en het vaccin zelf is gratis, en het is beter dat ze worden gevaccineerd.”, details Professor Yves Poisson, hoofd van de Covid-19-groep aan de Academie voor Geneeskunde, om RTL.

READ  Het vrijgeven van genetisch gemodificeerde muggen in Florida

Terwijl de epidemie al enkele weken aan het afzwakken is, worden er standaard nog steeds wekelijks meer dan een miljoen tests afgenomen, die elk tussen de 50 en 100 euro kosten voor de sociale zekerheid.