Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lijst. Deze afdelingen, waar het besmettingspercentage hoger is dan 400, is de nieuwe alarmdrempel die door de autoriteiten is vastgesteld

De overheid zal een “noodrem” -inrichting plaatsen als het aantal gevallen plotseling toeneemt.

Het is nu officieel: de fasering begint in Frankrijk vanaf maandag 3 mei. Als het exacte schema voor heropening nu is vastgesteld, kan dit worden verstoord door de plotselinge hervatting van de epidemie.

Daarom willen de autoriteiten volgens onze informatie een systeem opzetten ‘Noodremming’Hierdoor kunnen alle maatregelen die donderdag door Emmanuel Macron in de regionale pers zijn aangekondigd, worden geschrapt.

Er zijn drie criteria gedefinieerd:

  • De incidentie is meer dan 400 per 100.000 inwoners
  • Een plotselinge stijging van dit tarief
  • Intensive care-afdelingen staan ​​op de rand van verzadiging

Kaart met secties met een incidentie van meer dan 400

Daarom hebben we afdelingen opgenomen die momenteel deze nieuwe alarmdrempel van de overheid overschrijden. Momenteel zijn er 8: Bouches-du-Rhône, Oise, Parijs, Seine-et-Marne, Essonne, Seine-Saint-Denis, Val-de-Marne en Val-d’Oise. De onderstaande kaart geeft ook, in lichtroze, secties aan in de buurt van de alarmdrempel.

Merk op dat het infectiegehalte op de meeste afdelingen daalt, ook op de afdelingen boven de 400. Wat reanimatiediensten betreft, zijn er verschillende momenteel verzadigd of bijna verzadigd. Afgelopen donderdag 29 april lagen in Frankrijk meer dan 5.800 mensen op de intensive care.

Louis Tanka BFMTV-verslaggever

READ  45 jaar na hun verdwijning schept de terugkeer van deze geweldige muizen veel hoop