Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

LFI-parlementslid David Gero wordt beschuldigd van antisemitisme en beweert dat zijn ‘privéwoning het doelwit was van ernstige kwaadwillige daden’

LFI-parlementslid David Gero wordt beschuldigd van antisemitisme en beweert dat zijn ‘privéwoning het doelwit was van ernstige kwaadwillige daden’

De gekozen functionaris uit het noorden beweert dat hij “een verlangen ziet om degenen te vernietigen die zich verzetten tegen de etnische zuivering van Palestijnen.”

gepubliceerd


Leestijd: 1 minuut

LFI-plaatsvervanger David Giroux tijdens vragen aan de regering in de Nationale Assemblee, 17 oktober 2023. (XOSE BOUZAS / HANS LUCAS / AFP)

Hij voegde eraan toe: “Deze brutale en onoprechte aanvallen zijn bedoeld om iedereen die zich tegen het Israëlische beleid verzet, te delegitimeren.” In een persbericht gepubliceerd op woensdag 3 januari bevestigde LFI-afgevaardigde David Giraud dat ‘Een privéwoning was een paar uur geleden het doelwit van gevaarlijke kwaadwillige handelingen.’ De parlementariër wordt beschuldigd naarAntisemitisme Na publicatie op de X-website (voorheen Twitter) een foto van Animatie serie Japans Een deelVerwijzend naar de “Celestial Dragons”, karakters waarvan de naam en afbeelding op sociale media voor antisemitische doeleinden zijn gebruikt. De vertegenwoordiger verwijderde uiteindelijk zijn tweet op 1 januari, te midden van de controverse, om dit niet te doen “raken”Hij ontkent dat hij een antisemitisch signaal wilde overbrengen.

“Door mijn politieke engagement ben ik helaas al jaren gewend aan smaad, beledigingen en manipulatie.””, schrijft de gekozen functionaris uit het Noorden. “Sinds enkele maanden merk ik een verlangen om degenen die zich verzetten tegen de etnische zuivering van Palestijnen te vernietigen.”hij voegt toe.

READ  Game Marion (thuisscènes) afwezig op de prime: trieste reden onthuld