Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Ik heb niet de indruk dat mensen mij als oud beschouwen”: Michel Drucker stelt zijn pensioendatum opnieuw uit

“Ik heb niet de indruk dat mensen mij als oud beschouwen”: Michel Drucker stelt zijn pensioendatum opnieuw uit

In een interview met Télé-Loisirs herinnerde de 81-jarige presentator zich aan zijn beslissing om televisietoestellen voorgoed te verlaten.

Als het deze zomer was aangekondigd Verre ochtendVerlangend om door te gaan “tot het einde van de tweede termijn van Delphine Ernott (hoofd van de Franse televisie)”, d.w.z. in 2025, besloot de PAF-patriarch van gedachten te veranderen.

‘Dit is geen nieuws meer’

Door zijn tweede openhartoperatie vorig jaar en na de eerste in 2020 verliet Michel Drucker de televisietoestellen om voor zichzelf te zorgen.

Maar na zestig jaar werken en vijf maanden later wil Michel Drucker niet meer met pensioen: “Het is niet langer relevant. Stephane Setbon-Gomez (de tweede man bij France Television) vertelde me dat ik altijd het gevoel heb gehad dat ik mijn best doe.” functie.” Mijn baan en dat het publiek mij trouw was, ik moest door”, legde de presentator uit.

Hij voegt eraan toe: “In de loop van mijn bijna 60-jarige carrière heb ik 55 jaar in overheidsdienst gewerkt. De passie is onvermoeibaar. Ik spreek met alle generaties en als Julien Doré of Big Flo en Olly mij bellen voor hun segmenten, heb er de moed niet voor.” “De indruk dat mensen mij als oud beschouwen.”

Een nieuwe show over de Olympische Spelen met Lea Salama

Voor 2024 heeft de veteraan verschillende projecten. Naast het programma “Vivement Dimanche”, dat elk weekend op France 3 te zien blijft, zal Michel Drucker een nieuw dagprogramma regisseren.

Hij zal Lea Salama ontmoeten op de set van een ‘celebration talkshow’ voor de Olympische Spelen, voorlopig genaamd ‘Quels jeux’. De tachtigjarige legt uit: „Ik werd aangeboden omdat ik de enige verslaggever ben die verslag deed van de Olympische Spelen van 1964 en die nog steeds in de ether is!”

READ  Deze Franse film is sterker dan The Untouchables en What We Did to God en behaalt groot succes op de eerste dag in de bioscoop

Michel Drucker bereidt tegen eind 2024 ook een nieuw boek voor, waarin hij eindelijk de geheimen zal onthullen van zijn ‘televisielevensduur, volgens rapporten’. Entertainment op afstand.