Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jouw horoscoop voor woensdag 3 januari 2024

Jouw horoscoop voor woensdag 3 januari 2024

Meer horoscopen en live advies vind je op 3210. Ook tips van Kristin Haas vind je dagelijks op Instagram Om het beste uit de huidige situatie te halen.

ram

Niet alleen is Venus beslist positief, maar hij is ook goed verbonden met de Maan in Weegschaal, tegenover u. Dit is voor velen van jullie een heel gunstige dag (het eerste decennium vóór anderen). Je zult jezelf kunnen laten waarderen door iemand die belangrijk voor je is: je werkgever of toekomstige werkgever. Als je het met iemand anders eens moet zijn, krijg je ongetwijfeld wat je wilt. Met een kleine uitzondering voor degenen die op 20 en 21 maart leven, kan afwijzing je boos maken.

de stier

Je zult vandaag iets te “repareren” hebben. Voor sommigen een ingewikkelde situatie, voor anderen iets persoonlijks. Het kan zijn dat u geld schuldig bent. In dat geval betaalt u wat u verschuldigd bent. Je hebt echter geen disharmonie in je sterrenbeeld, althans niet in je decan, dus het is ook mogelijk dat de baan je betaalt, misschien beter dan je dacht.

tweeling

De maan en Venus verlichten je met veel goedheid, en dat is precies wat je nodig hebt, Tweeling van het eerste decennium. Je bent slecht behandeld door Saturnus en sommigen hebben nog steeds pijn, maar het aspect van vandaag zou je weer een goed beeld van jezelf moeten geven. Het kan zijn dat je wordt uitgenodigd en je geaccepteerd voelt door iemand of een groep, waar je heel blij van wordt.

kanker

Het zal voor jou belangrijk zijn dat iedereen vandaag met elkaar overweg kan! Je wilt geen conflicten, in ieder geval ben jij het niet die ze zal creëren. De Weegschaal-maan sluit goed aan bij Venus in Boogschutter, dus je zult er alles aan doen om je als familie te ‘voelen’ met degenen die je overdag ontmoet, je collega’s als je werkt, en anders met mensen die je om andere redenen ontmoet. Maar sommigen (20 en 21 juni) zullen conflicten niet kunnen vermijden.

READ  Michael Keaton keert terug naar Batman in de eerste trailer van de film

Leeuw

Goede sfeer, de dag moet vrolijk, vriendelijk en leuk zijn, je zult kunnen verleiden zonder je zorgen te hoeven maken over je complexen (als je die hebt) en je charme zal een beetje op een toverdrank lijken, dat zullen we niet echt kunnen weersta je (1e decennium vóór anderen). Maar je kunt ook op een andere manier een gamer zijn: racen, kaarten, bordspellen, videogames, dit alles kan je in beslag nemen en de rest doen vergeten.

maagd

Er zijn twee mogelijke verklaringen voor de huidige situatie. Ofwel heeft u aanvullende financiële steun nodig en vraagt ​​u deze aan een familielid, ofwel aan uw bedrijf. Of omgekeerd, iemand uit uw kring of bedrijf komt u om geld vragen. Omdat het iemand is die je waardeert of liefhebt, zal er geen probleem zijn, vooral omdat er vanaf morgen een andere planeet geschikt voor je is.

evenwicht

De Maan bleef tot vrijdagmiddag in jouw huis en vandaag staat hij in fase met Venus. Het eerste decennium zal er gevoeliger voor zijn dan andere en het kan zijn dat u een positief antwoord heeft op een vraag die u of uzelf stelt. Over het algemeen kun je goed overweg met de mensen om je heen, maar voor degenen die op 23 en 24 september zijn geboren, zul je toch een kleine uitzondering moeten maken, zoals we morgen zullen zien.

de schorpioen

Puzzels, je verbergt je gevoelens, je situaties, alles waar je van houdt, je houdt vandaag alles voor jezelf! Maar paradoxaal genoeg zal het je bedoeling zijn om te verleiden, terwijl je dat niet lijkt te willen… Dit zal een heel subtiele manier zijn om anderen in je netwerk aan te trekken… Venus, in Boogschutter, kan echter ook in verband worden gebracht met een som van het geld waar je reikhalzend op wacht.

READ  'We hebben weinig drugsverslaafden in huis': Fabrice Eboue is bang voor de houding van zijn 7-jarige zoon

Boogschutter

In jouw teken is Venus eindelijk vrij van Saturnus en maakt vandaag een prachtig aspect met de Maan. Daardoor is de sfeer helemaal niet meer somber, integendeel, vooral in het eerste decennium. Natuurlijk heb je nog steeds last van Saturnus, maar minder vaak, en als je bijvoorbeeld last hebt van je ziekte, zou het vandaag moeten kalmeren. Ten derde, Decan, er is altijd verwarring, je kunt niet duidelijk zien: je neemt geen beslissingen.

Steenbok

In je 10e sector, de sector van het lot (carrière, doelen, belangrijke mensen) verbindt de Maan zich met Venus en dit is een uitstekend voorteken voor deze woensdag. Een van je dromen kan werkelijkheid worden, tenzij je wat inspiratie hebt. Als je creatief bent of een probleem hebt, krijg je hulp van iemand waarvan je dacht dat die niet nuttig zou zijn. Dit kan iemand zijn met wie u een relatie moet verdiepen.

Waterman

Er ligt een mooie dag voor je, dankzij de Maan in Weegschaal, goed verbonden met Venus in Boogschutter en vrij van Saturnus. Het gaat beter, je kunt plannen maken en met vertrouwen vooruitkijken in jezelf, je plannen en je toekomst. Het kan vluchtig zijn, een gevoel dat niet door iets tastbaars kan worden verklaard. Venus bezet jouw vriendschapssector, dus een vriendelijke helper kan de leiding hebben over jouw plezier.

Vissen

Venus zal vandaag goed verbonden zijn met de Maan, en afgezien van Saturnus kun je opnieuw in jezelf geloven en in je vermogen om weer op het goede spoor te komen. Je hebt een doel te bereiken (Venus op de 10), een persoonlijk doel, misschien een emotioneel doel, en de dingen lijken op hun plaats te vallen, zodat je het kunt bereiken. Een overeenkomst of contract kan ook deel uitmaken van de positieve en herstellende elementen van jezelf.

Aanbevolen door de redactie