Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Leticia Halliday dient een klacht in voor het beledigen van haar dochter in “Touche pas à mon poste” van Cyril Hannon.

Leticia Halliday dient een klacht in voor het beledigen van haar dochter in “Touche pas à mon poste” van Cyril Hannon.

Na een privévideo-uitzending van Joey, de dochter van Johnny Hallyday, en opmerkingen die als aanstootgevend werden beschouwd op “TPMP”, diende Leticia Hallyday een klacht in.

Artikel geschreven door

Frankrijk Televisies

schrijfcultuur

gepubliceerd

leestijd : 1 minuut.

Leticia Halliday, de weduwe van Johnny Hallyday, diende een klacht in wegens openbare beledigingen aan een van haar dochters, Joy, tijdens Cyril Hannon’s Touche pas à mon poste (TPMP), aangekondigd op maandag 20 februari in AFP, Mi Gail Gower, de familie advocaat.

Deze klacht werd, met partijoprichting, voorgelegd aan de deken van de onderzoeksrechters van de rechtbank van Parijs. Tegelijkertijd werd een rapport uitgebracht aan Arcom, de regelgevende instantie voor de media “Schending van de verplichting om mensenrechten te respecteren” En Overtreding antennecontroleplicht.

De TikTok-video is verwijderd en verzonden door een dummy-account

Op 30 januari bracht de TPMP een videoreeks uit waarin de 14-jarige Joy Hallyday in het bijzonder een zwempak droeg, die ze plaatste en vervolgens verwijderde van haar TikTok-account, dat inmiddels was verzonden door een nepaccount dat zich haar identiteit toe-eigent. Kelly Vidufili, een van Cyril Hannouna’s showcolumnisten, voelde dat deze video in de uitzending was “Het toppunt van vulgariteit”: “Wat mij betreft, hij is zo vulgair, met zijn tong, zijn mond, zijn tieten …”, voegde ze eraan toe. “Of het nu haar is of een andere tiener, dat kun je niet doen! Omdat het de nieuwe generatie is, hebben we het recht om ’te-pus’ te zijn.” (“hoeren” in verlan, noot van de redacteur) ? stop niet zei Kelly Vidufili opnieuw.

READ  Louis Vuitton Show: Virgil Abloh's Widow Powered by Naomi Campbell, Tussen droom en passie

Voor mij, Jill Gower, Halliday’s advocaat, “Zulke opmerkingen overschrijden de toegestane grenzen van de vrijheid van meningsuiting wanneer het slachtoffer een 14-jarig meisje is.”