Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lego stelt release Overwatch 2-set uit vanwege problemen met Activision Blizzard – Overwatch

1 februari luidde de komst in van de nieuwe Overwatch 2-set in Lego. Bestaande uit meer dan 900 stukjes, vonden we Tracer en Mei druk met een enorme robot, zoals we kunnen zien in een scène die eerder door Blizzard werd gesuggereerd. Echter, na de intimidatieschandalen van Activision Blizzard, besloot Lego de release voor onbepaalde tijd uit te stellen en kondigde aan dat het zijn samenwerking heroverweegt.

Dit is het persbericht van Lego:

We onderzoeken momenteel onze samenwerking met Activision Blizzard opnieuw, gezien de bezorgdheid over de vooruitgang die is geboekt bij het aanpakken van hardnekkige claims over de cultuur op de werkplek, met name de behandeling van vrouwelijke collega’s en het creëren van een diverse en inclusieve omgeving. Terwijl we de recensie afronden, stoppen we met de release van het LEGO Overwatch 2-product dat op 1 februari 2022 in de verkoop zou gaan.

De samenwerking tussen Lego en Blizzard loopt al enkele jaren. Sinds 2018 hebben we eigenlijk recht op veel producten, waaronder die voor Jackal, Chopper, Bouldozer, Tracer, Fatale, Hanzo of zelfs Genji en Gibraltar Card Shuttle. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van deze producten, kan ik u niet genoeg aanbevelen haast je om het te kopenVoor het geval het merk besluit de banden met Blizzard te verbreken.

READ  schrijftest