Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lego-sets zijn te koop op Prime Day bij Amazon

Lego-sets zijn te koop op Prime Day bij Amazon

Op Prime Day biedt Amazon interessante kortingen op veel Lego-sets, en hier is een selectie van de beste.

Ter gelegenheid van Prime Day biedt Amazon kortingen op veel LEGO-sets uit vele gewaardeerde werelden van Journal Du Geek: Marvel, Star Wars en Harry Potter, evenals andere series, met name Technic of The Architect. Hier is een kleine selectie van degene die we het leukst vinden, als je niet dezelfde smaak hebt als wij, kun je alle combinaties in promotie direct op deze pagina in Amazon vinden.

Ontdek alle LEGO aanbiedingen voor Prime Day

LEGO Star Wars voor 75.288 – 108,90 €

Fans van de onvergetelijke originele Star Wars-trilogie en LEGO Star Wars: The Skywalker Saga zullen het geweldig vinden om de Battle of Hoth-actie na te bootsen met deze gedetailleerde en gedetailleerde versie van de populaire AT-AT Infantry. Dit bouwbare model is inclusief 6 minifiguren, Luke Skywalker, General Veers, 2 AT-AT piloten en 2 Snow Soldiers, allemaal gewapend om de gevechten tussen het Empire en de Rebel Alliance na te bootsen. Het is verkrijgbaar voor € 108,90 in plaats van € 159,99.

Koop deze LEGO-set

LEGO Super Mario – Battle for Bowser’s Castle uitbreidingspakket 71369 – 68,90 €

Om vijanden te verslaan, moeten spelers swing-, shake- en balance-uitdagingen voltooien nadat ze de Battle for Bowser Castle-uitbreidingsset (71369) aan het LEGO Super Mario Starter Pack hebben toegevoegd. Deze LEGO Super Mario bouwset bevat minifiguren van Bowser, Skelerex, Boo en Lava Bubble, evenals kasteeltorens met draaiende en wiebelende platforms, actie- en tijdstenen en meer voor een spannende gameplay. Verkrijgbaar voor € 68,90 in plaats van € 99,99.

READ  1.400 aardbevingen in 24 uur, een dreigende vulkaanuitbarsting en de noodtoestand

Koop deze LEGO-set

LEGO Marvel Super Heroes Casque d’Iron Man 76165 – 42,90 €

Deze 480-delige LEGO Marvel Avengers Iron Man-helmset biedt die-hard Marvel- en LEGO-fans een stimulerende bouwervaring en een meeslepende ontsnapping. Het maakt een geweldig cadeau! Verkrijgbaar voor € 42,90 in plaats van € 59,99.

Koop deze LEGO-set

LEGO Harry Potter Hedwig 75979 – 30,90 €

Toon een LEGO Harry Potter Hedwig-model met een bericht van het huis van Zweinstein. Het is geplaatst op een solide basis, waarvan de naam is geschreven in het originele Harry Potter-script. Draai aan de knop om de scharnierende vleugels slim en sierlijk te zien bewegen, om de Hedwig-uil nieuw leven in te blazen. Dit model heeft een LEGO Harry Potter minifiguur in de kleuren van Griffoendor, met een stok en een kleinere figuur van Hedwig met wijd open vleugels. Verkrijgbaar voor € 30,90 in plaats van € 49,90.

Koop deze LEGO-set

Puzzel spelletjes Bugatti Chiron Technic 42083 – 24.790 euro

Een exclusieve LEGO-replica op schaal 1:8 van de Bugatti Chiron met veel luxe kenmerken, zoals de aerodynamische carrosserie met actieve achterspoiler, spaakwielen met merklogo, laagprofielbanden, schijfremmen en een W16-motor met zuigers. Deze set is verkrijgbaar voor € 247,90 in plaats van € 379,99.

Koop deze LEGO-set

LEGO Technic Porsche 911 RSR 42096 – 91,90 €

Bouw en verken de LEGO Technic Porsche 911 RSR, een symbool van innovatieve techniek en design. Hij heeft een pneumatische carrosserie, zwarte wielen, werkende besturing en differentieel, onafhankelijke wielophanging en een zescilinder boxermotor. Verkrijgbaar voor € 91,90 in plaats van € 149,99.

READ  Liz Truss ontslaat minister na klacht over 'grof wangedrag'

Koop deze LEGO-set

LEGO Architecturaal Vrijheidsbeeld 21042 – 6690 EUR

Een LEGO Architecture replica van een beroemd monument, het Vrijheidsbeeld. Het heeft een sokkel met ingewikkelde baksteenontwerpen en balkons met zuilen, evenals het Vrijheidsbeeld met zijn vloeiende mantel, zevenkoppige kroon, beroemde plaquette en gouden fakkel. Verkrijgbaar voor € 66,90 in plaats van € 109,99.

Koop deze LEGO-set

LEGO Architecture Tokyo, Skyline-collectie 21051 – 39,90 €

Prachtige LEGO Architecture Tokyo stadsgezichten om te bouwen, met originele en gedetailleerde modellen van bekende gebouwen en monumenten, voor volwassenen die hun passie voor deze bruisende stad willen tonen. De verzameling gebouwen van dit complex omvat modellen van Tokyo Tower, Maud Jakuen Cocoon Tower, Tokyo Big Sight, Tokyo Skytree, Chidorigafuchi Park, Shibuya Crossroads en meer om herinneringen op te roepen. Verkrijgbaar voor € 39,90 in plaats van € 64,99.

Koop deze LEGO-set