Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Leclerc’s anti-inflatoire schild: uitbreiding en ontevredenheid

Aangezien inflatie de dagelijkse koopkracht bedreigt, lanceerde Leclerc, die de prijzen laag wil houden, op 4 mei 2022 een anti-inflatieschild op www.bouclieranti-inflation.leclerc, dat op 31 juli 2022 zou eindigen. uitgesteld tot 4 december 2022 om consumenten te blijven helpen hun koopkracht te behouden. Om van de aanbieding te profiteren, hoeft u alleen maar de lijst met 230 producten voor het Leclerc Anti-Inflation Shield te downloaden op www.bouclieranti-inflation.leclerc. Ga dan naar de dichtstbijzijnde Leclerc-winkel of ga met de auto om je boodschappen te doen.

Sinds 4 mei 2022 is het merk Leclerc Eventuele prijsstijgingen van meer dan 120 dagelijks gekochte producten worden systematisch gecompenseerd in vouchers. Dit komt in de vorm van mooie prijzen op een klantenkaart. Tot 4 december 2022 vind je 230 producten.
Producten die zijn opgenomen in de Anti-Inflation Shield-lijst op www.bouclieranti-inflation.leclerc hebben betrekking op nationale merken en handelsmerken en bevatten referenties zoals:

 • Hygi├źneproducten en wasmiddelen
 • drankjes
 • Verse en vroege producten (charcuterie, zuivel, groenten en fruit, vis, kant-en-klaarmaaltijden, enz.)
 • groenten
 • DIY, tuinieren, dierenwinkel
 • Terug naar school

Merk op dat dit proces geldig is op alle fysieke verkooppunten van E.Leclerc evenals op de Brand Engine, met als doel altijd de goedkoopste prijsverhogingen te behouden en te beperken. Vergeet tijdens uw deelname in uw winkel ook niet te profiteren van andere aanbiedingen, zoals: Brandstof tegen kostprijs in Leclerc net zoals Leclerc Tour Game Onze regio’s.

Leclerc source shieldanti-inflation.leclerc

Hoe kunt u profiteren van het anti-inflatie schild van Leclerc op www.bouclieranti-inflation.leclerc?

Om van deze aanbieding gebruik te kunnen maken, is een E.Leclerc-klantenkaart vereist. Als je er nog geen hebt, bestel hem dan nu door je gratis te registreren op de website van het merk. Zodra u uw kaart in de hand hebt,

 • Klik op de banner “Ik profiteer van het goede plan” hieronder om naar de aanbiedingspagina te gaan.
 • Raadpleeg en download de lijst van de respectievelijke producten door op de daarvoor bestemde knoppen te klikken.
 • Shop tussen 4 mei en 4 december 2022 in je Leclerc-winkel of online.
 • Wanneer u op het punt staat uw aankopen te betalen, toont u uw E.Leclerc-kaart aan de kassier.
 • Bij stijging van de prijzen van de betreffende producten (binnen 5 identieke producten per huishouden en per dag), verzamel de bonnen rechtstreeks in E.Leclerc-tickets.
READ  Alpine A110's voor de politie!

Houd er rekening mee dat E.Leclerc-tickets kunnen worden gecombineerd in uw klantenkaart en 14 maanden geldig zijn vanaf de datum na ontvangst. Na overschrijding van deze periode wordt deze automatisch verwijderd.
U kunt het gebruiken voor al uw aankopen bij E.Leclerc Centers. Als de waarde van uw winkelmandje lager is dan het totale bedrag van uw coupons, verandert er niets.

Waarom zijn sommige consumenten niet tevreden met dit inflatieschild?

We hebben enkele opmerkingen op sociale netwerken niet gemist over het anti-inflatieschild dat wordt aangeboden door het merk Leclerc. Sterker nog, we zien belachelijke kortingen van een paar eurocent op bonnen boven de 200 euro.

Leclerc heeft zelfs een lijst samengesteld van 230 merken van de meest geconsumeerde merkproducten in zijn winkels. Nogmaals, deze producten moeten gemiddeld meer dan 10.000 artikelen per winkel worden geconsumeerd. Het is dus geen verrassing dat sommige consumenten maar heel weinig beloningen op hun klantenkaart zien.