Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Leah verbrak haar stilzwijgen na haar splitsing van Sebastian (Love in the Meadow) en het rapport werd uitgezonden op M6

Leah verbrak haar stilzwijgen na haar splitsing van Sebastian (Love in the Meadow) en het rapport werd uitgezonden op M6

Op 22 augustus vertrok de M6 Het nieuwe en zeventiende seizoen Van Liefde is in de weieen paar maanden na het plaatsen van foto’s 13 boeren in de cast. In de loop van de weken konden kijkers de avonturen van hun land volgen Tussen ontdekkingen, liefde op het eerste gezicht, maar ook illusies. in huis SebastiaanDe relatie tussen de twee concurrenten was vanaf het begin niet goed. Als het lijkt alsof de koeboer liever heeft BERIgeraakt door haar gevoeligheid, benadert hij eindelijk Léa. na, na Mislukte avond in het restaurant Terwijl de toon tussen Sebastian en Perrin steeg, werd de laatste bedankt door de belangrijkste geïnteresseerde die hem vroeg te vertrekken. Zo kon hij het begin van zijn liefdesverhaal beleven met Léa. Het koppel wisselde ook eerste zoen In de aflevering die vorige week werd uitgezonden op M6.

Sebastian Zonder Léa op de balans heeft de Corsicaan sindsdien liefde gevonden

Maandag 7 november, toen het eerste deel van het rapport verscheen Liefde is in de weiSebastian verscheen alleen tegen hem Karen Le Marchand. De begeleider aarzelde niet om hem te vragen naar de reden van Leah’s afwezigheid. “Ik besloot niet naar de Elzas te gaan‘, bevestigde hij. De varkensfokker moest daarheen gaan om zich bij de minnaar aan te sluiten om zijn dagelijks leven te ontdekken. Om meer te vertellen over hun uiteenvallen:Ik belde haar en vertelde haar: “Ik kom niet naar de Elzas, het zal niet gebeuren. Ik heb niet het gevoel dat me zal vertellen dat we verder gaan. Ik heb geprobeerd zo eerlijk mogelijk te zijn. “Een hoofdstuk heeft geen Verrast mensen op Twitter. Na zijn uitwisseling met Karen Le Marchand, onthulde Sebastian dat hij een affaire had metTwee maanden, drie maanden“in mijn naam” Charlene die een uur rijden van zijn huis woont.

Ik ben gepantserd en sterker

Voor het eerst sinds de uitzending van de 2022 editie van Liefde is in de wei op mij m 6Léa sprak op haar sociale netwerken. Opmerkingen werden aanvankelijk geciteerd door onze collega’s van figaro dinsdag 8 nov. indien uitgedrukt”Grote opluchting om eindelijk verlost te zijn van dit alles“, die ze elke maandag had”maagbult‘, drong ze aan,een einde maken“Over de tijd die hij aan de show besteedde. En om verder te gaan:”Het was een echt avontuur voor mij, uit mijn comfortzone stappen, nederigheid opzij zetten, mijn gevoeligheid beheren, mijn persoonlijkheid, speeddaten, boerderijweek, interviews, camera’s, montage, netwerken en ik ga… Eindelijk, dit verslag waar ik op heb gewacht Zoveel… ieder zijn eigen verhaal van het verhaal en zijn geweten, nu iedereen het leven leidt dat ze verdienen! Wat mij betreft, ik heb vrede“. Als je haar dan avontuur noemt”catastrofe in totaalrealiseerde Léa zich dat dit “belonend” Voor haar. “Ik heb veel geleerd over mezelf en de mens (…) de rest doet er tegenwoordig niet meer toe, Ik ben gepantserd en sterker“, Ze zei.

Verder onder deze advertentie