Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mr. Pokura heeft veel tatoeages in zijn nek verwijderd

Mr. Pokura heeft veel tatoeages in zijn nek verwijderd

Als Mr. Pokora vooral bekend staat om zijn muziek, zijn tatoeages ook een deel van de persoonlijkheid. Trouwens, de meeste van zijn fans moeten gemerkt hebben dat zijn nek steeds lager werd. Dat is normaal, want een aantal van hen is al een paar jaar uit dit gebied verwijderd. In 2016 verscheen hij op zijn Instagram-account met een verband om zijn nek. “Dag tatoeageGeplaatst in de reactie van dit bericht. En om het te verwijderen, nam hij zijn toevlucht tot laserbehandelingen.

Een proces dat verre van een picknick is, zoals hij zich nog goed herinnert op maandag 7 november in de show terzijde. “Ik had wat in mijn nek die ik met een laser verwijderde. Er is een kleine bloem, maar ik had rozen, de vlammen rijzen op. Ik heb er wat verwijderd, het doet zo’n pijn, het doet zoveel pijnEen vriend van Omar C. zei: Waarom downloaden? Een bepaalde leeftijd overschrijden?vroeg toen Natalie Levy, de journalist die hem interviewde.

Wat was de vader van Jesaja verwekt, en redde ons van zijn verbintenis? Christina Milian antwoordde:Het is een beetje een ouwe lul om tegen jonge mensen te zeggen: “Denk goed na” (…) Ik vind mezelf Zeg nu tegen jonge mensen die een tatoeage willen: denk goed na, neem …

Lees verder

Lees ook

Grote gezinnen – een moeder vertelt over haar pijnlijke scheiding: “Als er geen respect is…”
Augustin Trabinard’s Super Tattoos: De ontroerende betekenis van zijn vele tatoeages
Sharifa Luna: blond haar en bikini … de zangeres onthult haar vele tatoeages!

READ  De DNA-test onthulde belangrijke informatie over haar