Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Le Chant du Loup: bestaat het gouden oor echt?  – Nieuws van de bioscoop

Le Chant du Loup: bestaat het gouden oor echt? – Nieuws van de bioscoop

In “Le Chant du Loup”, dat donderdagavond op M6 wordt uitgezonden, belichaamt François Civil een gouden oor, een duiker die de zeldzame gave heeft om elk geluid dat hij hoort te herkennen. Maar bestaat deze baan echt?

In de speelfilm Le Chant du Loup, theatraal uitgebracht in 2019 en donderdagavond uitgezonden op de M6, speelt Francois Seville Chanteride, een onderzeeër die elk geluid dat hij hoort kan herkennen. Zijn titel? Gouden oor. Maar bestaat deze geweldige post echt? Het antwoord is ja!

Le Chant du loup met Francois Seville: wat is het gouden oor?

Golden Ears zijn onderzeeërs die gespecialiseerd zijn in het analyseren van geluiden afkomstig van de zeebodem. Vaak worden experts van akoestische oorlogsvoering van nucleaire onderzeeërs, die zijn geïntegreerd in gevechtsteams en die een rol spelen op zee, zonder luiken aan de infrastructuur toegewezen, het is erg belangrijk.

In Le Chant du Loup, het personage van Chanteraide, pOnfeilbaar, maar toch een fout die de bemanning in levensgevaar brengt. realistisch? Toen hem eerder werd gevraagd naar de release van de film Onze collega’s komen uit Ouest-FrankrijkJulian, een onderzeeër uit Lorient die al vele jaren het gouden oor is, benadrukt: “Ja, een potvis maakt metaalachtige geluiden die sterk lijken op scheepsgeluiden, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een orka, die heel mooie geluiden produceert.”

Julian gelooft over het algemeen dat Le Chant du Loup een speelfilm is die bijzonder dicht bij de onderwaterrealiteit staat. “Hij bedriegt.”, Een ontploffing Die nu onderwaterluisterspecialisten opleidt op de marinebasis van Brest“De dialogen, sfeer en ontspanning van Chanteraide met een koptelefoon op het ene oor, het andere is gratis – een gebaar dat we van nature doen – en de spanning in bedenktijd en waardering zijn oprecht.”

READ  Natasha St-Pierre reageert op de beschuldigingen van racisme van Ines Riege

Le Chant-de-Loup: Heeft Francois Seville echt een ‘gouden oor’?