Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Laurent Maitret (Koh-Lanta) lacht Claude uit en brengt deze foto in evenwicht met wat hem beschaamd maakt!

Laurent Maitret laat nooit een kans voorbij gaan om te pronken met zijn vrienden. In een recent verhaal op zijn Instagram-account besloot de avonturier een beledigende foto van Claude te delen. Maak je geen zorgen, de redactie van Objeko zal je alles vertellen in de volgende regels. ben je klaar ?

Laurent Maesteet onthult beledigende foto van Claude

Laurent Maestrete is absoluut de hilarische kandidaat voor dit seizoen. De jonge man laat geen kans onbenut voor ieders lach. En dezelfde Buiten het kamp bleef hetzelfde. Dus tijdens de uitwisseling met zijn abonnees InstagramDe avonturier was een beetje ruw met Claude. Na de volgende vraag:Wat vind je van Claude?Hij zei dit antwoord:Een van de gekste steden op het eiland Koh Lanta. Ik hou van gekke gekken.” Maar het was niet het gesprek dat de aanleiding was, maar de foto die bij de opmerking hoorde.

@ Instagram vastleggen

Zoals je hierboven kunt zien, is Claude Dartois niet echt in zijn voordeel op deze foto. Als we de allure van voedsel van de avonturier kennen, kunnen we dit facet begrijpen. Verder stierf Laurent Maesteet terwijl “ Koh Lanta, de legendeSterker nog, hij verloor minstens 9 kilogram tijdens Avontuur : »Ik ben nog nooit zo geweest, je kunt nog steeds zien dat ik heel goed ben gestorven.”

Binnenkort Koh Lanta finale

Na 40 dagen overleven was het het grote einde van Koh Lanta: de legende Ga snel naar. Aanstaande dinsdag 7 december vindt het Legendary Steering Exam plaats. Op dit moment weten we nog niet precies wie er komen. Als Claude Dartois, Laurent Maestreet, Jed en Phil er zeker zouden zijn, zou de laatste plaats worden gespeeld op Island of Exile. Alex, Ugo en Sam zullen het tegen elkaar opnemen om te proberen zich bij de reeds gekwalificeerde kandidaten aan te sluiten. Dus wie vergezelt de vier genomineerden in het officiële avontuur? Antwoord over een paar uur op Franse Channel One.

Wat betreft de grote finale, deze wordt uitgezonden op dinsdag 14 december 2021 op TF1. Tijdens deze avond zullen we 3 deelnemers zien strijden om inzendingen. Vervolgens zal de uiteindelijke jury de grootste winnaar van het seizoen bepalen. Denis Bruniart begint dus rechtstreeks vanuit Parijs te tellen. Wie denk jij dat er 100.000 euro wint? Wij van de redactie van Objeko hebben een heel simpel idee. Geweldig idee dus. En jij? Laat ons in de reacties weten aan wie je denkt.

READ  'We waren hormonale tieners': toen de 'Harry Potter'-acteurs verliefd werden op de sets

Een speciale avond van 20 jaar Koh-Lanta binnenkort op TF1

Voor verslaafden van Koh Lanta zal TF1-kanaal na de laatste wedstrijd een speciaal programma uitzenden. Tijdens deze avond zullen er zo’n vijftig avonturiers zijn. Op de lijst: herinneringen, beste (en slechtste) momenten van hun avonturen en natuurlijk fotoarchieven. Moses, Clemence Castel, Claude en zelfs Tehiora zullen er zijn. Bovendien zullen de kandidaten niet de enige zijn die zich wapenen met het spel der verhalen. Sterker nog, Denis Brugniart zal ook achter de schermen van zijn eigen avontuur vertrouwen.

Laurent Maestreet: Na ster AC, dat onlangs 20 jaar werd gevierd in drie afleveringen die een paar weken geleden werden uitgezonden, zet TF1 zijn jaar van nostalgie voort met Koh Lanta. Bovendien kunnen we je vertellen dat er al een nieuw seizoen in de box zit. Denis Brogniart en de hele productie van het spel zijn zelfs terug uit Azië. Volgens de omroeper belooft het aankomende seizoen van Koh-Lanta legendarisch te worden: “Het is ongehoord”, belooft hij. We kunnen niet wachten om het te zien. Jij ook ?