Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Laetitia Casta, heerlijk in Nice om een ​​voorproefje te krijgen van ‘Hij’

Laetitia Casta was zaterdagavond op het CinéRoman Festival in Nice om de nieuwste film van Guillaume Canet, “He”, te recenseren.

Op zaterdagavond konden toeschouwers op het Nice Romanian Film Festival zijn nieuwste film spotten kanye wolken, “voor hem”. Begeleid de 48-jarige acteur, regisseur, schrijver en producer Laetitia CastaDie zowel op de factuur als op het werkproduct staat, is Alan Atal. Voor het auditorium, na de sessie, verwelkomde Guillaume Canet de festivalorganisatoren, Natalie en Daniel Benoin voordat hij de zaal verliet voor zijn producer.

De film, die woensdag 27 oktober in de bioscoop draait, vertelt het verhaal van een componist die op zoek is naar inspiratie, die net zijn vrouw en kinderen heeft verlaten en overweegt onderdak te zoeken in een oud huis op een klif, op een eiland. verlaten bossen. Op deze vreemde en geïsoleerde plek vindt hij alleen een dissonante piano en bezoekers zijn vastbesloten om niet alleen gelaten te worden.

Lezen:Guillaume Canet, “Ik ontdekte een zwakte in mezelf die me naar beneden trok”

Guillaume Canet is coproducent, in eigen naam of via zijn bedrijf Caneo, van alle films die hij regisseert. Veel actrices of acteurs zouden graag deel uitmaken van zijn bende. Hij breidde het net uit door Virginie Evira en Letitia Casta in dienst te nemen, die hij nooit regisseerde. Een metgezel van Louis Garrel vertelde ons over zijn ervaring met Guillaume Canet: “Niets is gecoördineerd, het is zijn kracht. Guillaume worstelt om gehoord te worden. Als hij vaak over hem praat in zijn films, is het nooit bedoeld om te doen alsof. Deze vernietigende, eerlijke en oprechte zelfspot en de onderwerpen die het behandelt, dwingen toewijding. Ik denk dat hij nog veel te bewijzen heeft. En het is geen minachting in mijn ogen om dat te zeggen, want ik waarschuw voor mensen die te zelfverzekerd zijn.”

READ  Maifa Ghannam: Ze heeft Instagram in brand gestoken!

Klonen is verboden