Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lady Gaga zegt dat ze op 19-jarige leeftijd gedurende enkele maanden is verkracht en ontvoerd

Lady Gaga zegt dat ze op 19-jarige leeftijd gedurende enkele maanden is verkracht en ontvoerd

In haar getuigenis in de documentaire geproduceerd door Prins Harry en Oprah Winfrey voor Apple TV +, onthulde de zangeres dat ze werd ontvoerd door een professionele muzikant die de voorkeur geeft aan stilte.

De Amerikaanse zangeres Lady Gaga beweert in een documentaire die vrijdag online is geplaatst, dat ze “maanden” werd verkracht en ontvoerd door een muziekprofessional, totdat ze zwanger werd toen ze 19 jaar oud was.

De New Yorkse artiest had eerder onthuld dat ze door een producer was verkracht toen ze aan het nummer begon, een PTSS-inducerende gebeurtenis waarvan ze vandaag de dag nog steeds last heeft, zelfs als ze zegt dat ze kan. Om ze te beheersen.

Een producer vertelde me: trek je kleren uit.

“Ik was 19 jaar oud,” zei ze in de documentaireserie. “Ik begon te werken, en een van de producers vertelde me: trek je kleren uit.” Ik snap het niet, Gecoproduceerd door sterpresentator Oprah Winfrey en Prins Harry voor Apple TV +.

‘Ik zei nee en ging weg’, vervolgt ze. “Ik ben niet dit qu’ils allaient brûler toute ma musique. Ils n’arrêtaient pas de me demander. Alors, je me suis débranchée et j’ai juste … Je ne me souviens même plus”, dit-elle, Baki.

De 35-jarige zangeres legt nogmaals uit dat ze de identiteit van haar aanvaller niet wil prijsgeven, omdat “ze nooit meer met deze persoon te maken wil hebben”.

Verlaten op een kruispunt

Lady Gaga beweert dat deze producer haar “maandenlang” heeft verkracht en gekidnapt voordat ze haar tijdens haar zwangerschap achterliet op een kruispunt, vlakbij het huis van haar ouders. Ze heeft niet aangegeven welke follow-up ze heeft gegeven aan deze zwangerschap.

READ  Singer's Mask 6: Alle aanwijzingen over de parel

Stephanie Germanotta, wiens echte naam is, legt uit dat ze “jaren later” leed aan een angstaanval die haar naar het ziekenhuis bracht, waar ze zich realiseerde dat ze kwetsbaar was voor de post-stressstoornis, het trauma dat verband houdt met zijn agressie.

Ze zegt dat deze ongeregeldheden hem merkbaar tot zelfbeschadiging hebben geleid. Ze schat dat het twee en een half jaar behandeling duurde om deze driften onder controle te krijgen. “Ik heb alle middelen geleerd om uit de crisis te komen”, legt de zangeres uit.