Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kylie Jenner, een engel viel uit de hemel voor Jean Paul Gaultier

Kylie Jenner, een engel viel uit de hemel voor Jean Paul Gaultier

Kylie Jenner bezoekt Parijs. De 26-jarige zakenvrouw was op woensdag 24 januari aanwezig bij de modeshow van Jean Paul Gaultier, die werd gepresenteerd in de derde editie.H Regio Parijs. De Amerikaanse ster, zittend op de eerste rij naast Kelly Rutherford, droeg een lange witte sluier over een korset – een signatuur van het Franse huis – wat haar het karakter van een Griekse godin gaf.

Tijdens de modeshow van Jean Paul Gaultier vorig jaar ontmoette Kylie Jenner haar huidige vriend, Timothée Chalamet. Sindsdien hebben de tortelduifjes elkaar nooit meer verlaten en hebben ze hun liefde zelfs officieel gemaakt door op 7 januari op de Golden Globes te verschijnen.

De rest volgt na deze aankondiging

Siena, het restaurant geliefd bij de sterren

De dag ervoor werd Kylie Jenner gefotografeerd terwijl ze restaurant Siena op Place du Marché-Saint-Honoré verliet. Voor hetzelfde instituut veroorzaakte Rihanna een staat van hysterie na de Dior-modeshow. De zanger poseerde voor foto's met eigenaar Mehdi Abdel Hadi, wiens populaire restaurant Caesars in december 2022 de verjaardag van Jamie Foxx organiseerde.

De rest volgt na deze aankondiging

Fashion Week eindigt op donderdag 25 januari met de langverwachte terugkeer van Maison Margiela (en artistiek directeur John Galliano) in de wereld van de high fashion. Modeshows keren vanaf 25 februari terug naar hun Parijse appartementen om confectiecollecties te tonen.

READ  Amandine Plessard: Details over haar luxe nieuwe huis zijn het gesprek van de dag