Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Als slachtoffer van zijn nauwe band met Anushka ontsloeg advocaat Christophe Ayella de acteur

Als slachtoffer van zijn nauwe band met Anushka ontsloeg advocaat Christophe Ayella de acteur

Ik ben Christophe Ayella, een van de twee advocaten die in de media hebben gesproken en beweren hen te vertegenwoordigen Alain DelonHij zal niet langer namens de ster spreken, zo heeft de zoon van de acteur, Anthony Dillon, bekendgemaakt. “Meneer Aliya spreekt zonder toestemming namens mijn vader. Hij is niet haar advocaat. Mijn vader besloot hem erover te vertellen [un] Anthony Dillon zei: “Een brief” gedateerd zondag die AFP kon beoordelen.

“Ik denk dat ik Alain Delon vandaag niet langer rustig kan verdedigen [mercredi]Mai Ayila reageerde in contact met Agence France-Presse en zei: “Ik kon hem niet zien in Doshi (Louaret), waar de acteur woont.” Ik trek consequenties, ik stop. »

Advocaten vormen de kern van familieruzies

Met betrekking tot de brief ondertekend door de hand van de acteur die Mai Ayila ontsloeg, beweert laatstgenoemde dat hij “hierover zondag hoorde, om [son] Zonder het te weten had Alain Delon een document ondertekend dat hij had geschreven Anthony en Alan Fabian Advocaat [Delon, les deux fils de l’acteur]en Meester Pedosa Waterin. ‘Een artikel dat hij waarschijnlijk niet had moeten lezen’, voegt hij eraan toe.

De advocaat die zegt Met de stem van Alain Delon Vijf jaar lang” en tot voor kort ook adviseur van zijn dochter Anushka, kondigt hij zijn voornemen aan om “de advocaat in deze zaak in te schakelen” en “een klacht wegens vervalsing en het gebruik van vervalsing in overweging te nemen, als [Alain Delon] Ik begreep niet wat er met hem gebeurde. AFP gaf niet onmiddellijk commentaar op Lawrence Pedosa, die ook beweerde de adviseur van de acteur te zijn.

READ  Scarlett Johansson, Disney beslecht financieel geschil over streamingverklaring 'Black Widow'