Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kunnen we een weekend naar Nederland?

Voor een bezoek aan het Rijex Museum in Amsterdam (hier op de foto) moet je nog even wachten. AFP FOTO-ILLUSTRATIE – AFP

Moet ik worden gevaccineerd om gewrichtsimmuniteit te bereiken?

Profielfoto van Sélia D'almeida
Vrijheid voor wie daarvoor kiest is niet alleen in levensgevaar, maar ook in gevaar anderen te besmetten! hij obl Lees verder

Lees 42 Argumenten Ja

Profielfoto van Mina Mina
Iedereen is vrij om zijn eigen lichaam te hebben en zich te laten vaccineren, vooral als ze in goede gezondheid verkeren. Wees niet bang om het te vangen, laat ons lichaam bouwen Lees verder

Lees 55 argumenten

Wanneer Frankrijk zet zijn herstructurering voort,Sommigen komen misschien in de verleiding om een ​​beetje te reizen, waarom niet een weekend (of langer) bij onze (bijna) Nederlandse buren. Wees echter voorzichtig, want er moet rekening worden gehouden met veel beperkingen, waaronder isolatie van aanwezigheid.

Vanaf 15 mei, De Nederlandse overheid versoepelde enkele van haar reisadviezen Vanuit het buitenland. De overheid deelt het buitenland in op kleur. Landen die zijn geclassificeerd als “groen” of “geel” worden als veilig beschouwd en het is niet langer aan te raden om deze plaatsen te bezoeken.

Zogenaamde “niet-essentiële” reizen naar gebieden die zwaar zijn getroffen door Govt-19, geclassificeerd als “oranje” of “rood”, worden echter nog steeds sterk aangemoedigd. Behalve in ernstige gezinssituaties », Profiel van het Franse ministerie van Buitenlandse Zaken Op zijn site. Frankrijk (net als België) is geclassificeerd als “oranje”, dus toerisme wordt sterk aangemoedigd.

Verplichte PCR-test

Als u eenmaal uit een “hoog risicogebied” in Frankrijk komt, moet u een negatieve PCR-test van minder dan 24 uur overleggen, of een negatieve PCR-test van minder dan 72 uur moet binnen 24 uur een negatieve antigeentest opleveren. per vliegtuig of boot naar het land.

READ  De epidemie neemt toe in Nederland

Als je met de trein of bus aankomt, moeten passagiers jonger dan 13 jaar een negatieve PCR-test van minder dan 72 uur indienen bij de Nederlandse overheid, aldus het Franse ministerie van Buitenlandse Zaken.

Aan de andere kant, als je komt Nederland Met de auto, zegt de Nederlandse overheid dat we niet negatief hoeven te testen. Wees echter voorzichtig, als u met de auto naar een (of meer) andere landen in Nederland komt, moet u vooraf hun wetgeving controleren om onaangename verrassingen te voorkomen.

Verplichte isolatie van 10 dagen

Tenslotte, De laatste regel is belangrijk, Speciaal voor reizigers die maar één weekend in Nederland willen doorbrengen: Bij aankomst op het grondgebied moeten alle reizigers tien dagen geïsoleerd worden, stelt de Nederlandse regering. Deze isolatie kan alleen worden verminderd als u een PCR-test heeft na de 5e dag van uw isolatie en deze zal negatief worden.

Isolatie is verplicht, met zeldzame uitzonderingen, vermeld Op de website van de Nederlandse overheid. Het gaat bijvoorbeeld niet om degenen die naar een begrafenis gaan, minder dan 12 uur naar Nederland, grensarbeiders of degenen die hun naaste familieleden komen bezoeken.

Uiteindelijk moeten we nog even wachten voordat we een weekendje weg gaan AmsterdamTenzij je 12 dagen wilt vertrekken, mag je maar twee dagen wandelen.

Vragen?

Zoek je een antwoord op een oppervlakkige vraag of een praktisch probleem? Twijfelt u aan de juistheid van de informatie? Stuur ons uw vragen Hier Zie onze antwoorden De stem reageert op jou. Je kunt ook lid worden van onze Facebook-groep Voice of Unity: samen zullen we de antwoorden op uw vragen zien Of neem contact met ons op via e-mail [email protected]

READ  Twee gevaarlijke voortvluchtigen gearresteerd in IJsland op verdenking van het in de gaten houden van een politieman in Nederland