Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kristen Kelly: De journalist deelt slecht nieuws waardoor ze de antenne moet verlaten

Maandag 24 mei vinden Face à l’Info-kijkers geen Christine Kelly maar Pascal Braude aan het roer van CNews ‘Show. En terecht, de journalist ervoer een zeer onverwacht verdriet.

Een harde klap voor Kristen Kelly. Maandag 24 mei was een journalist en voormalig lid van de Canadian Space Agency niet wat kijkers vonden Teller informatie Op CNews echter Pascal Braude, Die haar collega in korte tijd verving vanwege een simpele onverwachte gebeurtenis. ‘Ik denk aan Kristen Kelly die hier vanavond niet was en die er natuurlijk morgenavond wel zal zijn.’, Dit wordt bij de start van het programma toevertrouwd aan de gastheer die in het algemeen de professionele wacht leidt, zonder de redenen voor afwezigheid op te geven Kristen Kelly. Snel verduidelijkt op Twitter, in het bijschrift van een foto die ons veel vertelt over de ernst van de situatie.

Ik moest naar het ziekenhuis in Guadeloupe… met toestemming van Musketeers en D’Artagnan. Bedankt iedereen voor je aanmoediging, goed ontvangen. “Ik schreef in het bijschrift voor de foto van de infusie van glucose en natrium. Een reis die Kristen Kelly mogelijk heeft gemaakt naar een van haar familieleden, terwijl de journalist onder de commentaren de steun kreeg van haar loyale kijkers, teleurgesteld dat ze haar niet in de ether zag. “Pascal Braude is erg goed in talkshows, en daar zien we dat het hem niets uitmaakt. Kristen komt binnenkort weer bij ons terug.”De meeste van zijn fans gaven er commentaar op.

Kristen Kelly kreeg steun van haar kijkers

Gelukkig voor CNews-kijkers zou Kristen Kelly snel haar positie bij Face the Info moeten hervatten, zoals weergegeven. Pascal BraudeHoewel het geen verdere details bekendmaakte over de redenen voor zijn noodverplaatsing in Guadeloupe. “Ik stel me voor dat een van je familieleden in het ziekenhuis ligt, dus ik zal je vrachtschepen sturen met positieve feedback!”En de ‘De moed is van jou. Denk eerst aan je familie.’En de ‘Ik wens de patiënt een spoedig herstel. Kom zo snel mogelijk bij ons terug.’, Veel van haar trouwe kijkers reageerden, nu ongeduldig om haar te vinden.

READ  Claude Dartois en Laurent Maesteet: Hun vakantie is slecht verlopen, foto's van chaos gedeeld

Abonneer u op de nieuwsbrief van Closermag.fr om gratis het laatste nieuws te ontvangen