Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Konyks Pluviose Easy Test: het stopcontact dat op de buitenkant is aangesloten, is verbeterd

De Konyks-app blijft een maatstaf op het gebied van gebruiksgemak en functionaliteit. Op het hoofdscherm vinden we een lijst met alle producten van het merk die aan het account zijn gekoppeld, evenals een herinnering aan de weersvoorspelling. In dit eerste scherm kunt u de aansluiting in- of uitschakelen. Om verder te gaan, moet u Pluviose Easy selecteren. Natuurlijk kan het duidelijker worden genoemd. nog steeds op het display voor de socket, een lichtgevende ring die de status aangeeft, evenals de indicatoren “Socket on” of “Socket off”; Moeilijk om het duidelijker te maken.

Onderaan kunt u met de knop Lay-out een uiterst nauwkeurige timer uitvoeren die de huidige status van de poort gedurende een door de gebruiker gespecificeerde periode handhaaft. Het is duidelijk dat als de poort gesloten is wanneer de timer start, deze gesloten blijft totdat deze verloopt, waarna deze wordt uitgevoerd. Het kan ook heel precies worden geprogrammeerd door aan te geven of je Pluviose Easy op bepaalde dagen en tijden wilt in- of uitschakelen. Een laatste mogelijkheid: zorg ervoor dat het stopcontact – en dus het aangesloten object – automatisch aan- of uitgaat als de zon opkomt of ondergaat.

Automatiseringsscenario’s die verschillende merkproducten implementeren. Er kunnen zoveel aangesloten sockets worden beheerd via een interface die gemakkelijk te beheersen is. Dit opent heel wat mogelijkheden om je huis slimmer te maken. Als Konyks-producten nog steeds hun opwachting maken in de Apple Homekit-wereld, zijn ze naadloos geïntegreerd in de rijken van Google Home en Amazon Alexa.

Mensen die hun elektriciteitsverbruik nauwlettend in de gaten willen houden, zullen graag de stats-knop op Priska Max Easy vinden, maar afwezig op de eerste Pluviose. Het is nu dus mogelijk om het directe verbruik van Pluviose Easy te kennen, evenals het dagelijkse en maandelijkse verbruik.

READ  Bethesda herlanceert Quake op alle platforms en in het kassierrapport