Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koningin Máxima keert in vijf optredens van haar staatsbezoek terug naar Slowakije

Koningin Máxima keert in vijf optredens van haar staatsbezoek terug naar Slowakije

Drie dagen, vijf looks. Koningin Máxima droeg van 7 tot en met 9 maart 2023 drie dagjurken en twee avondjurken tijdens haar staatsbezoek aan Slowakije met haar man koning Willem-Alexander.

Wat staat er achter deze advertentie?

Op de eerste avond, onder het goud van de Retuda-concertzaal in Bratislava, voor een staatsdiner georganiseerd door de Slowaakse president Zuzana Kabutova, ontvouwde de vrouw van de Nederlandse koning weelderige juwelen van diamanten en smaragden, waaronder de tiara van koningin Wilhelmina. Overgrootmoeder van echtgenoot. Ze presenteerde haar groene avondjurk van de Nederlandse ontwerper Jan Daminia, met een met bladeren versierde zoomlijn op een vleeskleurige achtergrond.

Maxima wordt gerecycled Schoenen Salvatore Ferragamo op gebloemde hakken

Aan de andere kant koos Máxima de volgende dag voor het concert dat het koninklijk paar gaf in ruil voor de Slowaakse president en zijn vrouw geen lange jurk. Ze droeg een creatie Deense ontwerper uit Nederland Glaze Iverson droeg ze al. In dit geval een lichtbruine jurk afgezet met ton sur ton pailletten op een midi-gecodeerde rok, in de taille geaccentueerd met een zeer brede riem. Ze droeg het met haar naakte schoenen met een strik aan de bovenkant en bloemvormige gouden hakken met het Salvatore Ferragamo-merk en een gouden Bottega Veneta Minatier.

Wat staat er achter deze advertentie?

Aangekomen in dit Slavische land in een jas en marineblauwe jurk, werd Natan, de moeder van prinsessen Katharina-Amalia, Alexia en Ariane, in stukken tentoongesteld door het Belgische modehuis. Zoals zijn cape voor de tweede dag of zijn jack voor de derde dag. Wat betreft de twee hoeden die ze droeg, ze behoorden toe aan de beroemde in Londen gevestigde Ierse hoedenmaker Philip Treacy.

READ  Privéjets uit Nederland hebben hun niveau van vóór de Covid-19-pandemie overtroffen